ΙΩΑΝΝΑΣ ΤΟΥΝΗ: ΟΛΟΣΩΜΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΜΠΙΝΙΚΙ ΣΤΟΝ 5o ΜΗΝΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ - Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΒΟΥΔΑ


          Τον 5ο μήνα εγκυμοσύνης της διανύει η Ιωάννα Τούνη και με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Είναι πιο ερωτευμένοι από κάθε άλλη φορά και ανυπομονούν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδάκι. Μάλιστα, πριν από μερικές εβδομάδες έμαθαν και το φύλο του μωρού με τον πιο όμορφο τρόπο.

          Η αγαπημένη instagrammer το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στην Αθήνα και το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε πήγαν με φίλους και σκάφος στη πανέμορφη Ύδρα. Απόλαυσαν το μπάνιο τους, έφαγαν και διασκέδασαν.

          Από τις φωτογραφίες που είδαμε, η Ιωάννα σίγουρα κατατάσσεται στη λίστα με τις πιο hot mama της ελληνικής showbiz. Η εγκυμοσύνη την έχει γλυκάνει πάρα πολύ και η κοιλίτσα της πηγαίνει. Η ανάρτηση της λοιπόν, με θαλασσί μπικίνι είναι απίστευτη.

          Η επίθεση που δέχτηκε λίγο πριν την εξόρμηση λόγω του βούδα

          Τον κήπο του σπιτιού τους φτιάχνουν η Ιωάννα Τούνη με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Το ζευγάρι αποφάσισε να φτιάξει έναν πανέμορφο χώρο με τζακούζι αλλά και καθιστικό με μαξιλάρες για να κάθονται και να χαλαρώνουν. Όλο αυτό το διάστημα λοιπόν, η αγαπημένη Instagrammer έδειχνε στους διαδικτυακούς της φίλους τα μαστορέματα που γινόντουσαν.

          Έχοντας ολοκληρώσει το μεγαλύτερο μέρος, δημοσίευσε στα story της ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται και ο βούδας με τον οποίο θα διακοσμήσει το χώρο. Η ίδια έχει βούδες και σχετικά διακοσμητικά και στο σπίτι της στην Θεσσαλονίκη αφού φαίνεται πως της αρέσουν πολύ.

          Μια followers της ωστόσο που τον παρατήρησε, δεν δίστασε να την κράξει άσχημα μιλώντας με πολύ άσχημα λόγια για την ίδια γράφοντας χαρακτηριστικά “Ρε ζώον τον σατανά μέσα στο σπίτι σου σκέψου το παιδί σου βάλε εικόνες όχι Ιούδες να χαθείτε αντίχριστοι“.

          Η Ιωάννα Τούνη λοιπόν, ήθελε να βάλει τόσο την γυναίκα που της έστειλε το μήνυμα, όσο και άλλους που κράζουν ανθρώπους που δεν γνωρίζουν, στη θέση τους.

          “Σταματήστε να το κάνετε αυτό το πράγμα online. Δηλαδή μπαίνετε online είστε πίσω από το πληκτρολόγιο και γράφετε κακία κακία. Νιώθετε καλύτερα με αυτό που κάνετε, δηλαδή πραγματικά. Πηγαίνετε σε έναν ψυχολόγο δεν είναι κακό“, απάντησε και έκλεισε στόματα.
                Πηγή – πληροφορίες: https://onenews.grΑναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στην έγκυρη ανεξάρτητη ενημερωτική σελίδα μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε με ιδιαίτερη αγάπη και σεβασμό, αλλά είμαστε πάντα και παραμένουμε πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ