ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ : «ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΠΕΙΛΗ ΚΑΙ ΔΙΩΞΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ, ΜΑΖΙΚΑ, ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ. ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΩΣ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΣΚΥΒΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.»


          Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν σήμερα το μεσημέρι μέλη του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Μεσσηνίας για την πειθαρχική δίωξη που ασκήθηκε σε δυο προϊσταμένες Νηπιαγωγούς επειδή δεν έστειλαν εμπρόθεσμα την αξιολόγησή τους.

          “Ο Σύλλογος μας, μετά από ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ προβαίνει σε συγκέντρωση – παράσταση διαμαρτυρίας μετά από την ενέργεια της Δ/ντριας της Δ/νσης ΠΕ Μεσσηνίας και του ΠΥΣΠΕ Μεσσηνίας να παραπέμψουν σε Πειθαρχικό Συμβούλιο προκειμένου να δικαστούν δύο προϊσταμένες νηπιαγωγοί, μέλη του Συλλόγου μας, επειδή δεν ανάρτησαν έγκαιρα κείμενα στην πλατφόρμα της αξιολόγησης.

          Η απάντηση θα δοθεί από το ζωντανό εκπαιδευτικό κίνημα. Υπερασπιζόμαστε και συντασσόμαστε στο πλευρό των μελών του Συλλόγου μας που αδίκως οδηγούνται στο Πειθαρχικό Συμβούλιο γιατί αναγνωρίζουμε το αυτονόητο, το ωράριο και η πραγματικότητα στα νηπιαγωγεία εξουθενώνουν και εξοντώνουν τους/τις νηπιαγωγούς και πως η αξιολόγηση δρομολογείται για να ισοπεδώσει το δημόσιο και δωρεάν σχολείο!

          Απέναντι σε κάθε απειλή και δίωξη χρειάζεται να απαντάμε αγωνιστικά, μαζικά, συλλογικά και αποφασιστικά. Στέλνουμε το μήνυμα πως οι εκπαιδευτικοί δεν σκύβουν το κεφάλι και είναι στην πρώτη γραμμή του αγώνα για την υπεράσπιση του δημόσιου σχολείου και των δικαιωμάτων μας”!
 

 

 

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ