ΔΗΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΡΙΣΑΓΙΟ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΗΣ ΕΚΛΙΠΟΥΣΑΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΕΛΙΣΑΒΕΤ Β΄


          Θέμα: Τρισάγιο στη μνήμη της εκλιπούσας βασίλισσας της Αγγλίας Ελισάβετ .

          ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΚΩ

          Τρισάγιο στη μνήμη της εκλιπούσας βασίλισσας της Αγγλίας Ελισάβετ, θα τελεστεί στην Κω την Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2022, στις 11:00 το πρωί, στην Καθολική Εκκλησία – Ιερός Ναός Τιμίου Σταυρού Agnus Dei.

          To τρισάγιο τελείται ως ένδειξη συμπαράστασης στο πένθος των Βρετανών κατοίκων του νησιού μας από τον Δήμο Κω, το Γραφείο Τουριστικής Προβολής & Ανάπτυξης και το Βρετανικό Προξενείο της Ρόδου.

          Στην είσοδο της εκκλησίας θα υπάρχει βιβλίο για συλλυπητήρια μηνύματα.
Πηγή – πληροφορίες: http://aegeanews.gr/news/ta-en-dimo/451894/dimos-ko-trisagio-sti-mnimi-tis-eklipousas-vasilissas-tis-anglias-elisavet-stin-katholiki-ekklisia/

 


Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στην έγκυρη ανεξάρτητη ενημερωτική σελίδα μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε με ιδιαίτερη αγάπη, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ