ΔΩΡΕΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΘΗΝΩΝ - Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΙΣΙΔΩΡΩΝ


          Ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο το οποίο θα καλύπτει τις υπηρεσιακές ανάγκες της Αρχιεπισκοπής παρέδωσε σήμερα το πρωί η Πρόεδρος της Kosmocar κα Λάνα Μανδύλα στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών κ. Ιερώνυμο.

          Στην τελετή παράδοσης παρέστησαν η Γενική Γραμματέας Ενέργειας και Ορυκτών Πρώτων Υλών κ. Αλεξάνδρα Σδούκου και ο Διευθυντής του Γραφείου Ευρωπαϊκής Διασύνδεσης της Αρχιεπισκοπής, Αρχιμανδρίτης Απόστολος Καβαλιώτης.

          O Αρχιεπίσκοπος ευχαρίστησε για την δωρεά ενώ αναφέρθηκε στην ανάγκη προστασίας του περιβάλλοντος. Εξάλλου, είναι γνωστή η ευαισθησία του κ. Ιερωνύμου σε θέματα περιβάλλοντος.

          Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΙΣΙΔΩΡΩΝ

          Την ίδια στιγμή για την συνολική αντιμετώπιση και επίλυση των ζητημάτων που έχουν ανακύψει με τον ιερό ναό των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό, ο Μακαριώτατος το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει προβεί σε ορισμένες ενέργειες.

          Μάλιστα για τις ενέργειες αυτές προτίθεται να ενημερώσει αναλυτικά την Διαρκή Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος, κατά τη διάρκεια των τακτικών συνεδριάσεών της για το μήνα Οκτώβριο η οποία και θα λάβει τις σχετικές αποφάσεις.

 


                Πηγή – πληροφορίες: https://orthodoxia.info

 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στην έγκυρη ανεξάρτητη ενημερωτική σελίδα μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε με ιδιαίτερη αγάπη και σεβασμό, αλλά είμαστε πάντα και παραμένουμε πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ