ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ FISH & PASTA KANNAS: ΣΤΑ 10 ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ TRIPADVASOR


          Η ιστορία του μακρά και το αποτύπωμά του στην μεσσηνιακή γαστρονομία κάτι περισσότερο από αισθητό, ενώ η φήμη του χρόνο με το χρόνο μεγαλώνει.

Το εστιατόριο «fish & pasta Kannas» συνεχίζει να γράφει τη δική του γαστρονομική ιστορία ξεπερνώντας πια τα ελληνικά σύνορα αφού χάρη στην αγάπη του κόσμου και σύμφωνα και με το πασίγνωστο site, το TripAdvasor συγκαταλέγεται στα 10 καλύτερα εστιατόρια του πλανήτη.

          Μια διάκριση που προβάλει και τη Μεσσηνία και τα ασύθγκριτα τοπικά της προϊόντα με τα οποία φτιάχνεται κάθε συνταγή στην κουζίνα του Μιχάλη Καννά.

 Πηγή – πληροφορίες: https://best-tv.gr

 

 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στην έγκυρη ανεξάρτητη ενημερωτική σελίδα μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε με ιδιαίτερη αγάπη, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ