ΕΟΡΤΑΖΕΙ Η ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ: ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ 120 ΠΕΑ – ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ


          Σήμερα Παρασκευή ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις στην 120 Πτέρυγα Εκπαίδευσης Αέρος Καλαμάτας, για τον Προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας, που θα κορυφωθούν την Τρίτη 8 Νοεμβρίου. Για αύριο Σάββατο, έχει προγραμματιστεί αεροπορική επίδειξη, η οποία όμως αναλόγως του καιρού ενδέχεται να ματαιωθεί. Το κοινό μπορεί καθημερινά και συγκεκριμένες ώρες να επισκέπτεται την 120 ΠΕΑ για να δει από κοντά αεροπλάνα της Πολεμικής Αεροπορίας, στατική και φωτογραφική έκθεση…

          Ειδικότερα, σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση από την 120 ΠΕΑ, από σήμερα Παρασκευή «λειτουργεί στατική και φωτογραφική έκθεση αεροσκαφών και οπλικών συστημάτων της Πολεμικής Αεροπορίας. Το προσωπικό της μονάδας θα παρέχει πληροφορίες για τα εκθέματα. Επίσης, θα προβάλλεται βίντεο με θέμα την αποστολή της Πολεμικής Αεροπορίας.

                   Η στατική έκθεση θα περιλαμβάνει αεροσκάφη F-16, Τ-2 και Τ-6.

          Το κοινό μπορεί να επισκεφτεί την  120 ΠΕΑ τις εξής  ημέρες και ώρες :

          Την Παρασκευή 4, το Σάββατο 5, την Κυριακή 6 και τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2022  από 09:00 έως 17:00.

Την Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2022, από 13:30 έως 17:00».

          Σε ότι αφορά την αεροπορική επίδειξη, η 120 ΠΕΑ σημειώνει ότι «το Σάββατο 5 Νοεμβρίου και ώρα 11:30 θα πραγματοποιηθεί στην 120 ΠΕΑ/Αεροπορική Βάση Καλαμάτας Αεροπορική Επίδειξη της Ομάδας Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους Τ-6 «ΔΑΙΔΑΛΟΣ»

          Η επίδειξη ενδέχεται να αλλάξει ώρα πραγματοποίησης ή να ματαιωθεί λόγω καιρικών συνθηκών».
 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ