ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΈΝΩΣΗΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΞΗΡΑΣ ΝΟΜΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΔΥΟ ΑΡΙΣΤΟΥΧΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ


          Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Ξηράς νομού Μεσσηνίας  βράβευσης δύο αριστούχων μαθητών  από το 3ο και 4ο ΓΕΛ Καλαμάτας εις μνήμη δύο ηρωικά πεσόντων Αξιωματικών στα γεγονότα της Κύπρου 1974.(Αντιστράτηγου Κουρούπη Παύλου και Συνταγματάρχη Σταύρου Σωτήριου).

          Ιδιαίτερα  η ομιλία του Αντιστράτηγου Κλείδωνα Θεοφάνη   προκάλεσε ρίγη συγκίνησης αλλά και προβληματισμού για τα δεινά που έχει υποστεί ο ελληνικός λαός.

          Την έναρξη της εκδήλωσης έκανε ο πρόεδρος Συνταγματάρχης εα Ιωάννης Ίσσαρης όπου μας περιέγραψε τι είναι η ΕΑΑΣ, ποια η αποστολή και το έργο της αλλά και τους προβληματισμούς των μελών της

          Κατόπιν έλαβαν το λόγο οι βουλευτές Μεσσηνίας κύριοι Λαμπρόπουλος Ιωάννης και Χρυσομάλλης Μιλτιάδης, ο Αντιπεριφερειάρχης κύριος Αναστασόπουλος Ευστάθιος και ο εκπρόσωπος του Δημάρχου κύριος Φάββας Γεώργιος .

          Στην εκδήλωση εκτός των προαναφερθέντων παρευρέθησαν εκπρόσωπος του Μητροπολίτη, Δντή Αστυνομικής Δνσεως Μεσσηνίας, ο πρόεδρος της ΕΑΑΑ, εκπρόσωποι των συνδέσμων αποστράτων ΕΛΑΣ, εκπρόσωποι των εφέδρων Αξκών και  Δυνάμεων Καταδρομών.

          Επίσης  απονεμηθεί τιμητική πλακέτα της ΕΑΑΣ στον Ανχη (ΠΖ) κύριο Μπόσινα Παναγιώτη για τις υπηρεσίες του στις πολεμικές επιχειρήσεις ου 1974.

          Απονεμηθεί δε τιμητική πλακέτα στον Αντγο Κύριο Κλείδωνα Θεοφάνη και στις οικογένειες των πεσόντων Αξκων.

          Με το πέρας της εκδήλωσης παρατεθεί μίνι δεξίωση .

          Η τελετή έκλεισε με τις  καλύτερες εντυπώσεις των παρευρισκομένων και τα θερμά συγχαρητήρια στο ΔΣ της ΕΑΑΣ.
 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ