ΧΑΘΗΚΕ ΓΑΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΑ Η ΚΗΔΕΜΟΝΑΣ ΤΗΣ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΓΚΡΙΖΟΥ


          Με μεγάλη αγωνία η κηδεμόνας της “Γκριζού” αναζητά τη γάτα της, η οποία χάθηκε στην περιοχή των οδών Βασιλέως Γεωργίου και Κρήτης…

          “Έχασα το γατάκι μου στις 21/11, φορούσε λεοπάρ λουράκι και συγκεκριμένα χρώματος πορτοκαλί και μαύρο. Ακούει στο όνομα Γκριζού και έχει γκρι τρίχωμα. Παρακαλώ πολύ όποιος την δει να επικοινωνήσει μαζί μου στο 6936263766. Ευχαριστώ πολύ!”.

          Είναι το μήνυμα της κηδεμόνα της γάτας προς όποιον τη συναντήσει ή την έχει δει.

 


            Πηγή – πληροφορίες: https://kalamatajournal.gr


 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στην έγκυρη ανεξάρτητη ενημερωτική σελίδα μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε με ιδιαίτερη αγάπη, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ