ΚΩΣ: ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΣΕ ΔΥΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΓΙΑ ΕΞΥΒΡΙΣΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΗ ΚΑΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ


Χειροπέδες σε δύο στρατιώτες , ηλικίας 31 και 21 ετών, πέρασαν στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. το απόγευμα της Κυριακής, στο νησί της Κω, καθώς οι δύο νεαροί, κατά τον έλεγχο που έγινε σε βάρος τους, άρχισαν να βρίζουν τους αστυνομικούς και να τους απειλούν.

Παράλληλα ο 31χρονος κατείχε μία αυτοσχέδια χάρτινα συσκευασία με 0,75 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Τελικά και οι δύο οδηγήθηκαν στον Αστυνομικό Τμήμα του νησιού, όπου μέσα από τα κρατητήρια συνέχισαν να έχουν προκλητική συμπεριφορά. Ειδικότερα συνέχισαν να βρίζουν και άρχισαν να χτυπούν με γροθιές και κλοτσιές τη συρμάτινη περίφραξη, προκαλώντας αναστάτωση στους άλλους κρατούμενους καθώς και στις υπηρεσίες που συστεγάζονται στο κτίριο.

Τελικά, στις 22.15 το βράδυ, έπειτα από προφορική εντολή της εισαγγελέως στρατοδικείου Αθηνών, αμφότεροι αφέθηκαν ελεύθεροι.

 


                Πηγή – πληροφορίες: http://aegeanews.gr/news/en-dodekaniso/469130/kos-cheiropedes-dyo-fantarous-gia-eksyvrisi-kai-apeili-astynomikon

  

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στην έγκυρη ανεξάρτητη ενημερωτική σελίδα μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε με ιδιαίτερη αγάπη και σεβασμό, αλλά είμαστε πάντα και παραμένουμε πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ