Ο ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΟΥ ΑΣΣ ΚΑΙ Η…ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ

            Του Ηλία Προύφα

Το περιστατικό συνέβη πριν από πολύ λίγα χρόνια και είναι πέρα για πέρα αληθινό.

Αντιστράτηγος του σημερινού Ανώτατου Στρατιωτικού Συμβουλίου, ο οποίος ως Ταξίαρχος κινδύνευε με αποστρατεία (για άδικους λόγους και κυρίως πολιτικούς), επισκέφθηκε συνοδεύοντας φίλο του, το μακαριστό Γέροντα Νεκτάριο Βιτάλη.

Μετά το προσκύνημα στην εικόνα της Παναγίας και τα τυπικά με τα Γέροντα, οι δύο φίλοι ετοιμάστηκαν να αναχωρήσουν. Κατά την έξοδο από το κελί και χωρίς μέχρι εκείνη την ώρα ο Στρατιωτικός να έχει συστηθεί στο Γέροντα, του είπε να μην ανησυχεί, δεν θα αποστρατευόταν και μάλιστα θα γινόταν Στρατηγός, όπως και εγένετο και σήμερα είναι ένα από τα μέλη του ΑΣΣ.

Παλαιό η νέο μέλος του ΑΣΣ, δεν έχει σημασία, εξάλλου αρκετοί γνωρίζουν το περιστατικό.

Σημασία έχει ότι η αδικία που ήταν να γίνει, με τη χάρη του Θεού σταμάτησε.

Υ.Γ. Για κάποιους …”ορθολογιστές”, που θελήσουν να ειρωνευτούν ή να χλευάσουν το περιστατικό, θα τους απαντήσουμε πως ”Τα αδύνατα παρ᾽ ανθρώποις δυνατά παρά τω Θεώ εστι”, όσα περιγελαστικά σχόλια γράψουν…

 

                Πηγή – πληροφορίες: https://www.kranosgr

 


Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στην έγκυρη ανεξάρτητη ενημερωτική σελίδα μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε με ιδιαίτερη αγάπη και σεβασμό, αλλά είμαστε πάντα και παραμένουμε πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ