Ο ΛΟΧΑΓΟΣ ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ…;;;


Μεγάλη πολιτική και έντονη κομματική δραστηριότητα από τις συναντήσεις του Λοχαγού κ. Χρήστου Κορομηλά.

Όπως διαβάζουμε σε νέα σχετική και αναλυτική ανακοίνωση- ανάρτηση του στα social media  από τον πρόεδρο των Τρίτεκνων κ. Χρήστο Κορομηλά, ο οποίος πρέπει να τονίσουμε και να αναφέρουμε ότι είναι εν ενέργεια Αξιωματικός  του Ελληνικού Στρατού Ξηράς και υπηρετεί εδώ και πάρα πολλά χρονιά σε Στρατιωτική Μονάδα της Μεσσηνίας και είναι ο πολυετής και μοναδικός υπεύθυνος του Στρατιωτικού Μουσείου Ιστορίας Καλαμάτας.

Όπως μας ενημερώνει με πάσα λεπτομέρεια ο κ. Κορομηλάς ότι όχι μόνο είχε πολιτική συνάντηση στη βουλή με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ κ. Νίκο Ανδρουλάκη (φωτογραφία), αλλά και έθεσε και την πολιτική ατζέντα στη νέα κυβέρνηση συνεργασίας, όπως προέβλεψε με το πολιτικό του «ένστικτο» ότι θα προέλθει από τις προσέχεις εκλογές.

Όπως είναι πασιφανές και συνέχεια το βλέπουμε είναι ότι ο ίδιος δραστηριοποιείται και εκδηλώνει έντονα κατά καιρούς τις πολιτικές και κομματικές προτιμήσεις του, όπως η συμμετοχή του σε κομματικές – πολιτικές συγκεντρώσεις και μάλιστα, με ιδιαίτερο έκδηλο δυναμικό ενθουσιασμό.

 

Διαβάστε την σχετική ανακοίνωση :

«Ενημερώνουμε τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου πως ο Πρόεδρος Χρήστος Κορομηλάς συμμετείχε στις κάτωθι συναντήσεις της Ομοσπονδίας Τρίτεκνων Οικογενειών:

Την Παρασκευή στη Βουλή με τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη ο οποίος δεσμεύτηκε να στηρίξει το πάγιο αίτημα μας για πλήρη εξομοίωση των τριτέκνων με τους πολύτεκνους.

Στην συνέχεια ο Πρόεδρος του συλλόγου έθεσε το θέμα της υλοποίησης των εξαγγελιών του ΠΑΣΟΚ για δωρεάν κατοικίες για οικογένειες που αντιμετωπίζουν στεγαστικό πρόβλημα σε περίπτωση που συμμετέχει σε μια κυβέρνηση συνεργασίας.

Την ίδια μέρα υπήρξε συνάντηση με την Μαρία Συρεγγέλα υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδια για θέματα Δημογραφικής Πολιτικής και Οικογένειας. Στην υφυπουργό ο Πρόεδρος του συλλόγου μαζί με τα μέλη της ΟΠΟΤΤΕ έθεσαν διάφορα ζητήματα με κύριο την πλήρη εξομοίωση των τριτέκνων με τους πολύτεκνους. Η δέσμευση της υφυπουργού ήταν πως πριν τις εκλογές ο πρωθυπουργός θα έχει συνάντηση με την Ομοσπονδία και πως θα γίνουν ανακοινώσεις για μέτρα που αφορούν τις τρίτεκνες οικογένειες πριν τις επικείμενες εκλογές.

Το Σάββατο πραγματοποιήθηκε το 7ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας στο οποίο συμμετείχαν εκπρόσωποι από 38 συλλόγους και την Κυριακή στις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου ΔΣ ο Πρόεδρος του συλλόγου εκλέχτηκε μέλος του συμβουλίου εκπροσωπώντας την Περιφέρεια Πελοποννήσου και δεσμεύτηκε η "φωνή" των τριτέκνων της Πελοποννήσου να  είναι δυνατή σε όλα τα επίπεδα.»

 
Διαβάστε και αυτά:

 

1. ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ Ο ΛΟΧΑΓΟΣ ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ

http://www.platy-kalamatas-messinias.gr/2023/03/blog-post_53.html

 

2. ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: «ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΝΑ ΣΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΠΩΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΔΩΣΑΜΕ ΛΕΥΚΗ ΕΠΙΤΑΓΗ»

 

http://www.platy-kalamatas-messinias.gr/2022/09/blog-post_43.html?fbclid=IwAR0dKUkLFj_yFq8RILLQxifDEqZG9l2xNR01CG3e6Hm9oBPUmyR2YbSgXUg.Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στην έγκυρη ανεξάρτητη ενημερωτική σελίδα μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε με ιδιαίτερη αγάπη και σεβασμό, αλλά είμαστε πάντα και παραμένουμε πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

 

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ