ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΡΑΪΒΑΖ


Αργά το απόγευμα της Παρασκευής 28 Απρ. 23 έσκασε ως γνωστόν η είδηση περί συλλήψεως δύο αδερφών με τα αρχικά Ι.Λ. και Ε.Λ. οι οποίοι εμπλέκονται στην δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ.

Το ενδιαφέρον εστιάζεται στο γεγονός ότι τις συλλήψεις ανακοίνωσε ο ίδιος ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Θεοδωρικάκος, και όχι όπως συνηθίζεται η ηγεσία της αστυνομίας.

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι ενέργειες στο χώρο της δημόσιας τάξης προσομοιάζουν περισσότερο σε χώρες της Λατινικής Αμερικής παρά σε πολιτισμένα ευρωπαϊκά κράτη.

Το περίεργο είναι ότι τα ονόματα των συλληφθέντων ή τουλάχιστον τα αρχικά τους ήταν γνωστά στην δημοσιογραφική πιάτσα εδώ και δέκα ημέρες.

Αμέσως μετά την ανάρτηση στο διαδίκτυο του κ. Θεοδωρικάκου αποκαλύφθηκαν τα αρχικά των συλληφθέντων και στην συνέχεια από ένα και μόνο σάιτ αποκαλύφθηκαν και τα πλήρη ονόματά τους. Πρόκειται για τους Γιάννη και Σωτήρη Λάλα.

Αμέσως όπως ήταν φυσικό τα ονόματα εμφανίστηκαν σε όλο το φάσμα του ελληνικού ηλεκτρονικού και τηλεοπτικού τύπου. Μια ώρα αργότερα το σάιτ που είχε πρωτοδημοσιεύσει τα ονόματα αυτά τα απέσυρε και επανήλθε μόνο στα αρχικά και τις ηλικίες τους αφήνοντας την δημοσιογραφική πιάτσα... «ορφανή».

Τι να συνέβη άραγε;

Είναι προφανές πως τα ονόματα που αποκαλύφθηκαν είναι τα πραγματικά. Είναι προφανέστερο ότι τα πάντα γύρω από την δημοσιοποίηση των συλλήψεων ήταν άριστα προετοιμασμένα. Ελπίζουμε η δικογραφία η οποία αναγκαστικά θα έρθει κάποια στιγμή στο φως της δημοσιότητας να απαντήσει στα προαναφερθέντα κρίσιμα ερωτήματα.


 


                Πηγή – πληροφορίες: https://www.zougla.gr

 

 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στην έγκυρη ανεξάρτητη ενημερωτική σελίδα μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε με ιδιαίτερη αγάπη και σεβασμό, αλλά είμαστε πάντα και παραμένουμε πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ