ΣΦΟΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ 13 ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ


Άμεση ήταν η αντίδραση των οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού μετά την αποκάλυψη της «Ζούγκλας» πως η θωρακισμένη μερσεντές την οποία οδηγούσε ο Βασίλης Ρουμπέτης ο οποίος εκτελέστηκε στον Κορυδαλλό ήταν του Γιάννη Αλαφούζου.

Η Θύρα 13, οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού αφού καταγγέλλουν για ανηθικότητα τον πρόεδρο της ομάδας, Γιάννη Αλαφούζο τον εγκαλούν, ζητώντας άμεσες εξηγήσεις αλλά και επισημαίνουν πως πρέπει να δοθεί άμεσα μια μεγάλη συγγνώμη στην οικογένεια του Φιλόπουλου που δολοφονήθηκε το 2007 στην Παιανία από ομάδα οπαδών του Ολυμπιακού. Ανάμεσα στους δολοφόνους ήταν και ο Βασίλης Ρουμπέτης ο οποίος καταδικάστηκε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«11 χρόνια στο τιμόνι της ΠΑΕ και ακόμα ψάχνουμε του βαρελιού τον πάτο....

Όταν η ομάδα σε είχε ανάγκη εσύ έδινες μάχη από το Twitter.

Η ξεφτίλα σου όμως σαν άνθρωπος και όχι μόνο σαν πρόεδρος του Παναθηναϊκού ξεπερνάει την φαντασία όλων, μάθαμε από τα σάιτ ότι τάιζες έναν από τους δολοφόνους του αδερφού μας Μιχάλη Φιλόπουλου καθώς και τον επί χρόνια εχθρό της ομάδας Γιάννη Κομπότη για προσωπικά σου συμφέροντα και  πολιτικά σου παιχνίδια, δεν έχεις ηθική ούτε και αξίες και τα παπαγαλάκια σου δεν πείθουν.

Πρόσθεσες ακόμη μια μαύρη κηλίδα στον σύλλογο του Παναθηναϊκού μας.

Οφείλεις να δώσεις εξηγήσεις και μια συγνώμη στην οικογένεια του Μιχάλη Φιλόπουλου.  

Η Θύρα 13 δεν ξεχνά αλλά και ούτε συγχωράει.

ΥΓ.ΜΙΧΑΛΗ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΧΝΑΜΕ 29/3/07

                       ☘️ΘΥΡΑ 13-1966☘️»
 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ