Ο ΗΔΟΝΙΣΤΙΚΟΣ ΕΚΜΑΥΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΜΑΘΗΤΙΩΣΑΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ

 

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙ ΤΩΝ ΑΙΡΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΡΗΣΚΕΙΩΝ

 

Εν Πειραιεί τη 12η Ιουνίου 2023.

 

Ο ΗΔΟΝΙΣΤΙΚΟΣ ΕΚΜΑΥΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΜΑΘΗΤΙΩΣΑΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ

(Σχόλιο στην προβολή σε Σχολείο της ταινίας «ΑΓΟΡΙΑ ΣΤΟ ΝΤΟΥΣ»)

                                               

       Έχουμε τονίσει πολλές φορές στις ανακοινώσεις μας, ότι ο πανσεξουαλισμός και η σαρκολατρία έχει κυριεύσει την ανθρωπότητα! Το χειρότερο είναι η επικράτηση, ως «φυσιολογικό», ό,τι αποκρουστικό έχει καταγραφεί στον πανανθρώπινο κώδικα ηθικής, όπως είναι οι ανομολόγητες γενετήσιες διαστροφές, οι οποίες αποχαρακτηρίστηκαν πλέον ως αφύσικες, με αστήρικτα επιχειρήματα, από συγκεκριμένα και κατευθυνόμενα «επιστημονικά» κέντρα. Αναφέρουμε για παράδειγμα την παιδεραστία στην Ευρώπη, η οποία οργανώνεται σε συλλόγους, με πολυπληθή μέλη, για τη διεκδίκηση των «δικαιωμάτων» των παιδεραστών! Ως και πολιτικό φορέα ίδρυσαν στην Ολλανδία και αλλαχού! «Στην Ολλανδία ήδη από το 1959 είχε δημιουργηθεί ομάδα ψυχολόγων που είχαν αποστολή τη νομική απορρύθμιση της παιδεραστίας – και δέκα χρόνια αργότερα, όταν ο δημόσιος λόγος απελευθερώθηκε ακόμα περισσότερο, εξέδωσαν το βιβλίο Sex met kinderen (Σεξ με παιδιά), όπου επιχειρηματολογούσαν υπέρ των σεξουαλικών σχέσεων μεταξύ ενηλίκων και παιδιών. Το αίτημα να μη θεωρείται η παιδεραστία ψυχική διαταραχή ακούστηκε την ίδια εποχή στη Δυτική Γερμανία όπου ξεφύτρωσαν ομάδες υπέρ της νομιμοποίησης της αιμομιξίας και της παραφιλίας»[1] «Στις 7 Μαΐου 1977, η γαλλική εφημερίδα Libération ανακοίνωνε τη δημιουργία ενός “Μετώπου για την Απελευθέρωση των παιδεραστών” (FLIP)»[2].

      Χαρακτηριστική επίσης περίπτωση είναι και η αποκρουστική κτηνοβασία, η οποία παίρνει σαρωτικές διαστάσεις στο δυτικό κόσμο. Μόνο στην Γερμανία υπάρχει ένωση με τουλάχιστον 700.000 μέλη, διεκδικώντας το «δικαίωμα» να συνευρίσκονται με ατυχή ζώα![3]    

      Εκεί βέβαια που τα πράγματα έχουν ξεφύγει είναι η ομοφυλοφιλία, ως εν εξελίξει ενός παγκοσμίου παροξυσμού. Και ενώ, από το απώτερο ιστορικό παρελθόν έως τα τελευταία χρόνια, θεωρούνταν σοβαρή παρέκκλιση από την φυσιολογική σχέση άρρενος και θήλεος, «το 1973, μετά από μεγάλες πιέσεις από το κίνημα των ομοφυλοφίλων, αποφασίστηκε με ψηφοφορία στην Αμερικανική Ψυχιατρική Εταιρεία και 58% πλειοψηφία (περίπου 10.000 ψήφοι) να μην θεωρείται πλέον ἡ ομοφυλοφιλία  ψυχιατρική διαταραχή», αλλά ούτε και σεξουαλική διαστροφή, αλλά «φυσιολογική σεξουαλική επιλογή»[4].

    Έκτοτε διεθνείς οργανισμοί (μηδέ αυτού του ΟΗΕ εξαιρουμένου), κυβερνήσεις, ΜΚΟ, πολιτικά κόμματα, κοινωνικές ενώσεις κλπ, έχουν επιδοθεί σε μια άνευ προηγουμένου υπεράσπιση και προώθηση της ομοφυλοφιλίας, ως «προάσπιση των ατομικών δικαιωμάτων» των ομοφυλοφίλων. Οι κυβερνήσεις, κυρίων των δυτικών χωρών, η μια μετά την άλλη ψηφίζουν νόμους υπέρ των ομοφυλοφίλων, όπως ποινικοποίηση κάθε διάκρισης, θέσπιση «γάμων» ατόμων του ιδίου φύλου, υιοθεσία παιδιών κλπ. Και το χειρότερο απ’ όλα «η αμφισβήτηση της ιδιότητας του ατόμου ως άνδρα, γυναίκας ή άλλου», με την «αναζήτηση της ταυτότητας φύλου»[5]! Ότι δηλαδή δεν είναι προκαθορισμένο το φύλο του κάθε ανθρώπου με τη γέννησή του, αλλά αυτό καθορίζεται αργότερα, με την «έρευνα» του εαυτού του!  

     Παράλληλα βρίσκεται σε εξέλιξη μια πρωτοφανής καμπάνια «διαφώτισης» για την αποδοχή της ομοφυλοφιλίας ως μια «φυσιολογική σεξουαλική επιλογή» και στην εκπαίδευση, με την εισαγωγή του αμφιλεγόμενου μαθήματος της «σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης» και με άλλα εκπαιδευτικά προγράμματα, όπως αυτό των «έμφυλων ταυτοτήτων».   

     Αφορμή για την παρούσα ανακοίνωσή μας πήραμε από πρόσφατο γεγονός, το οποίο έφερε μεγάλη αναστάτωση στην εκπαιδευτική κοινότητα, τους γονείς και την κοινωνία γενικότερα με την προβολή «βραβευμένης» ταινίας με ομοφυλοφιλικές σκηνές σε μαθητές δημοτικού Σχολείου. Δείτε την είδηση: «Σοκ έχει προκαλέσει η καταγγελία που έγινε κατά δασκάλας δημοτικού, η οποία πρόβαλε ερωτική ταινία σε παιδιά 10 ετών. Ξέσπασαν σφοδρές αντιδράσεις και έντονη δυσαρέσκεια από τους γονείς των μαθητών, οι οποίοι προέβησαν σε παράσταση διαμαρτυρίας προς το σχολείο και κινήθηκαν νομικά για την υπόθεση. Όπως ανέφερε ο δικηγόρος, Χαράλαμπος Κατσιβαρδάς, που εκπροσωπεί κάποιους από τους γονείς, η δασκάλα του δημοτικού σχολείου της Αθήνας αποφάσισε την τελευταία διδακτική ώρα να προβάλει μία ταινία, με τίτλο “Αγόρια στο ντους”, η οποία “ενίσχυε την ομοφυλοφιλία μεταξύ αρρένων”. Η εν λόγω ταινία δείχνει δύο 12χρονα αγόρια μετά από προπόνηση να μπαίνουν μαζί στο ντους και να έχουν ερωτικές περιπτύξεις. Όπως τόνισε ο δικηγόρος, οι μαθητές που παρακολούθησαν την ταινία έχουν υποστεί σοκ, ενώ ορισμένα παιδιά είχαν αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά γυρίζοντας σπίτι τους, κάτι που “χτύπησε καμπανάκι” στους γονείς. Μάλιστα, ένα παιδί ήταν αρκετά νευρικό, βρισκόταν σε περίεργη ψυχολογική κατάσταση και έκανε μέχρι και εμετό. Οι γονείς του το προσέγγισαν για να μάθουν τι του συνέβη και εκείνο τους εκμυστηρεύτηκε όσα έγιναν εν ώρα μαθήματος. Ο δικηγόρος σημειώνει ότι πρόκειται για “αισχρή και χυδαία προπαγάνδα” υπέρ της ομοφυλοφιλίας μεταξύ ανηλίκων από τη δασκάλα, η οποία μέχρι στιγμής έχει δεχτεί μόνο συστάσεις από το σχολείο»[6] .

     Περί τίνος πρόκειται; «για μια πολυβραβευμένη σουηδική ταινία μικρού μήκους, συγκεκριμένα διάρκειας 9 λεπτών, σε σκηνοθεσία Κρίστιαν Ζέτερμπεργκ. Μάλιστα το πολυβραβευμένο φιλμ που έδειξε η δασκάλα στους μαθητές της έχει αναδειχθεί καλύτερη ταινία για παιδιά»[7] και για τούτο βρίσκεται στην παιδαγωγική «πλατφόρμα» του Υπουργείου Παιδείας. Με άλλα λόγια η εν λόγω εκπαιδευτικός ενήργησε νόμιμα μεν, παράτυπα δε, διότι αυτό απευθύνεται σε μεγαλύτερης ηλικίας παιδιά!  Το συμπέρασμα είναι ότι όντως υπάρχουν εκπαιδευτικά προγράμματα τα οποία μυούν τα παιδιά στην «αθωότητα» της ομοφυλοφιλίας!

       Από την πληθώρα των δημοσιευμάτων φάνηκε μια ισχυρή αντίδραση μεγάλης μερίδας του κόσμου για τέτοιες επικίνδυνες μεθοδεύσεις στην άγουρη παιδική ηλικία, επισημαίνοντας τους κινδύνους που ελλοχεύουν, όσον αφορά τον ψυχισμό και την εν γένει στρεβλή γνώση της ερωτικής ζωής στα παιδιά. Παρά ταύτα η ΟΛΜΕ, το συνδικαλιστικό όργανο των Καθηγητών Μ.Ε. έσπευσε να υπερασπιστεί την «παιδαγωγική αξία» της ταινίας και την δασκάλα, υποστηρίζοντας πως «θεωρούμε απαράδεκτη και ανυπόστατη τη στοχοποίηση της συναδέλφου που αποφάσισε να προβάλει τη συγκεκριμένη ταινία […]  Η συνάδελφος επιτέλεσε το παιδαγωγικό της έργο και ο διευθυντής του σχολείου απάντησε όπου χρειάστηκε τηρώντας το υπηρεσιακό πρωτόκολλο»! Φυσικά δεν θα περιμέναμε διαφορετική αντίδραση από τον εν λόγω συνδικαλιστικό φορέα, καθότι είναι γνωστοί οι ιδεολογικοί του προσανατολισμοί και η εν γένει στάση του προς την χριστιανική πίστη και την Εκκλησία. Το ίδιο και από το αντιεκκλησιαστικό και αντιχριστιανικό κατεστημένο το οποίο «βλέπει» θετικά τον εκμαυλισμό των παιδιών μας, όπως το εξής δημοσίευμα: «Το σίγουρο είναι ότι τα παιδιά μας τραυματίζονται καθημερινά από τον πουριτανισμό, τη μισαλλοδοξία, τον σεξισμό και την τοξική αρρενωπότητα. Και συνάμα από την εκκωφαντική απουσία μιας οργανωμένης σεξουαλικής εκπαίδευσης στα σχολεία μας, στη βάση της συμπερίληψης, του έμφυλου σεβασμού, της διαφορετικότητας και των δικαιωμάτων»[8]! Τα παιδιά κινδυνεύουν όταν ακολουθούν την φυσικότητα και την παραδεδομένη ηθική! Φοβερό!

     Παραθέτουμε, αντί άλλου σχολίου, την εύστοχη παρατήρηση του διακεκριμένου δημοσιογράφου κ. Μανώλη Ανδρώνη: «Άγουρα μυαλά εισάγονται σε μια βιομηχανία πλύσης εγκεφάλου, και περνούν διαδικασίες πρόωρης “ωρίμανσης” αφού βαπτίζονται στην τοξική προπαγάνδα του πανσεξουαλισμού, προκειμένου να εξαχθούν πιο γρήγορα ως καταναλωτικά προϊόντα προς την αποκτηνωμένη κοινωνική “αγορά”. Για να επιτευχθεί αυτό με περισσότερη ευκολία, παραγκωνίζεται σταδιακά ο ρόλος της οικογένειας και οι ηθικές αξίες που μεταδίδουν οι γονείς στα παιδιά. Σαν σωστή νεοταξική σοβιετία, το κράτος αντιλαμβάνεται τα παιδιά ως περιουσία του και επιστρατεύει υπάκουους και “αξιολογημένους” εκπαιδευτικούς να προγραμματίζουν τους αυριανούς πολίτες με μια νοοτροπία σκλάβων που το πολυτιμότερο δικαίωμα τους γίνεται ο αυτοπροσδιορισμός του περιεχόμενου των εσωρούχων τους. Τι μας δίδαξε το περιστατικό με τη δασκάλα που έδειξε σε μαθητές δημοτικού την ταινία “Τα αγόρια στο ντους”, στην οποία προβάλλονται ερωτικές σκηνές ανάμεσα σε ανήλικα αγόρια; Ένα “πολυβραβευμένο” παιδαγωγικό έγκλημα!» Και συνεχίζει: «Όλες οι ταινίες συνθέτουν έναν πολιτισμικό χυλό νεοταξικής (παρα)μόρφωσης και δεν μαρτυρούν τίποτα που να προσδίδει ελληνική ταυτότητα. Κυρίως έχουν να κάνουν με τη “διαφορετικότητα”, με τα “στερεότυπα”, με τις “έμφυλες ταυτότητες”, με την “οικολογική κρίση” και όλα τα νοηματικά ορόσημα της νεοεποχίτικης ατζέντας. Σε ένα σύνολο περίπου 40 ταινιών, δεν υπάρχει ούτε ΜΙΑ ταινία που να αναδεικνύει την ελληνική ιστορία, την ελληνική κουλτούρα, τις αξίες και τα ιδανικά της πατρίδας μας ή οποιαδήποτε μεγάλη προσωπικότητα που έχει γεννήσει η Ελλάδα. Για προβολή της Ορθόδοξης πίστης, ούτε καν το συζητάμε, δεν υπάρχει ούτε ίχνος που να μαρτυρά πως οι μαθητές ζουν σε Ορθόδοξη χώρα. Όλα αυτά ξυπνούν εθνική και συλλογική συνείδηση, άλλα η Νέα Τάξη Πραγμάτων θέλει στρατούς από κοιμισμένα όντα με ατομική συνείδηση»[9].  

      Οι προβληματισμοί και οι εύστοχες επισημάνσεις του εκλεκτού δημοσιογράφου, είναι και δικοί μας προβληματισμοί. Βγάζουμε αβίαστα το συμπέρασμα ότι το έρεβος της κατάπτωσης του δυτικού κόσμου μεταφέρθηκε και στην ορθόδοξη πατρίδα μας. Η δυτική αποχριστιανοποίηση είναι παρούσα και στην Ελλάδα μας, παρά το γεγονός ότι οφείλει την επιβίωσή της στην Ορθόδοξη Εκκλησία και στις σωτήριες διδασκαλίες και αρχές της. Η παιδεία μας δεν είναι πια διαποτισμένη από τα νάματα της ελληνορθόδοξης παράδοσης, όπως επιτάσσει το Σύνταγμά μας[10], αλλά από τα «άθεα γράμματα» των δυτικών, όπως τα χαρακτήριζαν οι αείμνηστοι διδάσκαλοι του Γένους μας, οι πραγματικοί διαφωτιστές.

      Φυσικά δεν είναι δύσκολο να διακρίνει ο κάθε νοούμενος την ανεπανόρθωτη ζημία η οποία προκαλείται στην νεολαία μας. Ο «δικαιωματισμός», η αποθέωση του «εγώ», η περιθωριοποίηση των ηθικών αξιών και υγιών προτύπων και το άγουρο «ξύπνημα» της σεξουαλικότητας είναι αποτυπωμένα στον πρωτοφανή βαρβαρισμό που επικρατεί μέσα και έξω από τα Σχολεία μας. Το μίσος, η εξουσιαστική επιβολή, ο οπαδισμός, και η εκδικητικότητα είναι έκδηλες και ανησυχητικές πτυχές της σύγχρονης μάστιγας η οποία ονομάζεται bulling, με τραγικά αποτελέσματα, όπως τα μαχαιρώματα μεταξύ των παιδιών, τους φόνους, τις ληστείες, την βία, την τρομοκρατία, τις σεξουαλικές επιθέσεις και βιασμούς, την ασέβεια, την χυδαία αισχρολογία, και άλλα πολλά. Μπορεί κάποιος «ειδήμων», από αυτούς που στηρίζουν και εφαρμόζουν τον «δικαιωματισμό» στα Σχολεία, ότι μπορεί αυτού του είδους η «παιδεία» να αντιστρέψει την λίαν ανησυχητική κατάσταση;

     Κλείνουμε την ανακοίνωσή μας εκφράζοντας την έντονη ανησυχία μας για την πολυποίκιλη κατάπτωση και της νεολαίας μας. Έχουμε τη βεβαιότητα πως με την απαξίωση των πανανθρώπινων και κύρια των χριστιανικών πνευματικών και ηθικών αξιών, μέσω των «μοντέρνων» εκπαιδευτικών προγραμμάτων, δημιουργούνται τεράστια κενά στον ψυχισμό των νέων παιδιών, προσπαθώντας να τα γεμίσουν με σύγχρονα αντιεπιστημονικά ιδεολογήματα, όπως αυτό των «πολλών φύλων», πέραν του άρρενος και θήλεος, ή της «αναζήτησης ταυτότητας φύλου»! Η ιστορία μας διδάσκει ότι όλες οι κοινωνίες του παρελθόντος, που αποκόπηκαν από τις πανανθρώπινες ηθικές αξίες και βουτήχτηκαν στην ικανοποίηση των ορμέμφυτων καταστράφηκαν! Θεωρούμε ότι εκπαιδευτικά προγράμματα, τύπου «Αγόρια στο Ντους», και ό, τι άλλο προωθεί τον ηδονισμό και την ικανοποίηση των παθών, έχουν ολέθρια άμεσα αποτελέσματα και σηματοδοτούν ένα λίαν ζοφερό μέλλον για την πατρίδα μας και ολόκληρη την ανθρωπότητα!

 

Εκ του Γραφείου επί των Αιρέσεων και Παραθρησκειών[2] Όπου ανωτέρω

[10] Άρθρο 16, παρ.2
Αρχείο

Φόρμα επικοινωνίας

Αποστολή

Labels

12Ο ΠΕΑ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ 1821 1940 2022 5G 77 ΜΕ 9ο ΣΠ ΑΓΓΛΙΑ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΑΓΙΟΣ ΣΕΒΑΣΤΙΑΝΟΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΑΔΟΛΦΟΣ ΧΙΤΛΕΡ ΑΕΙ ΑΕΚ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΕΡ. ΜΟΥΣΤΑΚΗΣ ΑΘΗΝΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΙ ΑΙΓΑΙΟ ΑΙΓΙΟ ΑΙΜΑ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΑΛΒΑΝΙΑ ΑΛΟΓΑ ΙΠΠΟΙ ΑΛΩΝΙΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΑΛΩΝΙΣΜΑ ΑΜΕΡΙΚΗ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΝΔΑΝΙΑ ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΟΥΔΑΡΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑ ΜΠΟΥΖΑ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΑΝΤΩΝΑΣ ΑΟΖ ΚΥΠΡΟΥ ΑΠΑΓΧΟΝΙΣΜΕΝΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΑΠΟΚΡΙΑ αρ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΑΡΗΣ ΓΑΛΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑ ΑΡΝΗΤΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΑΡΦΑΡΑ ΑΡΧΑΙΑ ΜΕΣΣΗΝΗ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΑΡΧΙΜ. ΜΕΛΕΤΙΟΣ ΑΠ. ΒΑΔΡΑΧΑΝΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ. ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΒΑΛΥΡΑ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΣΚΟΛΑΡΙΚΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΗΜ. ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΖΙΩΖΙΑΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΒΕΛΑΝΙΔΙΑ ΒΙΑΣΜΟΣ ΒΙΒΛΙΟ ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΝΤΕΟ ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΒΟΥΛΚΑΝΟΣ ΒΡΟΜΩΒΡΥΣΗ ΒΡΥΣΗ ΤΟΥ ΤΖΟΥΜΗ ΓΑΛΑΖΙΑ ΝΥΧΤΑ ΓΑΛΛΙΑ ΓΑΜΟΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΤΣΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΙΩΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ Ν. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΑΒΑΣ ΓΛΥΚΑ ΓΟΕΒ ΓΡΙΠΗ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΔΕΔΔΗΕ ΔΕΗ ΔΕΡΒΕΝΑΚΙΑ ΔΕΣΥΛΛΑ ΔΕΥΑΚ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΆΡΘΡΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΡΑ ΔΡΑΜΑΛΗΣ ΔΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΑΑΣ Ν. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΕΓΚΕΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ – ΕΡΕΥΝΑ – ΙΣΤΟΡΙΑ - ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΙΡΗΝΑΙΟΣ ΕΚΑΒ ΕΚΔΡΟΜΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ - ΒΙΟΙ ΑΓΙΩΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΕΛΙΕΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΕΛΙΣΜΕ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΡΟΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΕΛΛΗΝΟΜΝΗΜΟΝΕΣ ΕΜΑΚ ΕΜΒΟΛΙΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΜΥ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΟΚΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΠΙΤΑΦΙΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΝΩΜΗΣ – ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΕΡΝΤΟΥΑΝ ΕΡΤ ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΕΡΩΤΑΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΕΥΧΕΣ ΕΦΟΡΙΑ ζ ΖΕΛΕΝΣΚΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΑ ΉΘΗ ΚΑΙ ΤΑ ΈΘΙΜΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΗΠΑ ΘΑΛΑΣΣΑ ΘΑΝΑΤΟΣ ΘΑΥΜΑΤΑ ΘΕΑΤΡΟ ΘΕΡΙΣΜΑ ΘΕΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΛΙΨΗ ΘΟΥΡΙΑ ΙΑΠΩΝΙΑ ΙΑΤΡΟΣ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΒΕΛΑΝΙΔΙΑΣ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΒΟΥΛΚΑΝΟΥ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΔΗΜΙΟΒΑΣ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΠΡΟΦΗΤΗ ΙΩΗΛ ιερο ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΠΛΑΤΕΟΣ ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΠΛΑΤΕΩΣ ΙΕΡΟΨΑΛΤΗΣ ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΙΘΩΜΗ ΙΜΒΡΟΣ ΙΠΠΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΠΠΟΔΡΟΜΟΣ ΙΡΑΝ ΙΣΘΜΟΣ ΙΣΛΑΜ ΙΣΠΑΝΙΑ ΙΣΡΑΗΛ ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΚΑΝΑΔΑΣ ΚΑΡΑΓΑΤΣΗ ΚΑΡΑΓΚΙΩΖΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΡΒΕΛΙ ΚΑΡΕΛΙΑ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΚΑΡΟΛΟΣ ΚΑΡΠΑΘΟΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΚΑΤΑΡΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΚΔΑΠ ΑμεΑ ΚΕΝΕΝΤΙ ΚΗΔΕΙΑ ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΙΕΒΟ ΚΙΝΑ ΚΙΝΑΛ ΚΚΕ ΚΛΟΠΕΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΚΟΡΕΑ ΚΟΡΩΝΑΙΟΣ ΚΟΡΩΝΑΪΟΣ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ ΚΟΥΤΣΑΒΙΤΙΚΗ ΦΟΡΕΣΙΑ ΚΡΑΣΙ ΚΡΗΤΗ ΚΤΕΛ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΥΝΗΓΙ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΚΥΠΡΟΣ ΚΩ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΛΑΔΑ ΛΑΪΚΗ ΑΓΟΡΑ ΛΑΜΠΡΟΣ Κ. ΣΚΟΝΤΖΟΣ ΛΑΟΓΡΑΦΙΑ ΛΑΡΙΣΑ ΛΕΝΙΝ ΛΗΜΝΟΣ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ ΛΙΜΝΗ ΛΟΑΤΚΙ ΛΥΚΕΙΟ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΝΗ ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΛΑΣ ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΑΔΑΜ ΓΚΡΟΓΚΟΥ ΜΑΣΚΑ ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ ΜΑΥΡΟΖΟΥΜΕΝΑ ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ ΜΕΡΑ25 ΜΕΡΚΕΛ ΜΕΣΣΗΝΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΕΙΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕΤΑΞΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΜΟΝΑΧΙΚΗ ΚΟΥΡΑ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΠΑΡΤΗΣ ΜΟΣΧΑ ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΠΑΣΑΚΙΔΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΥΚΟΝΟΣ ΝΑΘΑΝΑΗΛ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΕΑ ΕΙΣΟΔΟ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΝΕΑ ΡΩΜΗ ΝΕΑ ΡΩΜΗ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΝΕΑ ΣΚΗΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΝΕΔΟΥΣΑ ΝΕΚΡΟΙ ΝΕΡΟ ΝΕΡΟΜΥΛΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΝΙΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΦΛΑΡΗΣ ΝΙΚΟΣ ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΥΧΤΑ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΡΟΜΑ ΟΔΥΝΗ ΟΘΩΝΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΟΙΧΑΛΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΠΚΕ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΟΣΕ ΟΣΦΠ ΟΤΕ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΠΑΓΩΤΟ ΠΑΪΣΙΟΣ ΠΑΚΟΕ ΠΑΜΙΣΟΣ ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΒΟΥΛΚΑΝΙΩΤΙΣΣΑ ΠΑΝΑΓΙΟΣ ΤΑΦΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΥΡΓΙΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΙΚΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΠΑΝΟΡΜΙΤΗΣ ΠΑΟ ΠΑΟΚ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΔΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΛΟΓΡΙΑΣ ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΠΟΥΚΑΣ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ ΠΑΣΟΚ ΠΑΣΧΑ ΠΑΤΡΑ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΑΤΡΙΔΟΓΝΩΣΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΠΕΝΘΟΣ ΠΕΡΣΙΑ ΠΕΤΑΛΙΔΙ ΠΕΤΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕΑΣ ΠΕΥΚΟ ΠΗΔΗΜΑ ΠΙΠΙΝΑ ΚΟΥΜΑΝΤΟΥ ΠΛΑΤΥ ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΠΛΟΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΠΟΛΕΜΟΣ πολι ΠΟΛΙΑΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΥΛΙΜΝΙΟ ΠΟΝΟΣ ΠΟΡΝΗ ΠΟΤΑΜΙ ΠΟΤΟ ΠΟΥΤΙΝ ΠΡΙΓΚΙΠΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΠΤΥΧΙΟ ΠΤΩΧΟΣ ΠΥΛΟΣ ΠΥΡΓΟΣ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ. ΡΩΣΙΑ ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΑΜΟΣ ΣΔΟΕ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΕΡΒΙΑ ΣΚΑΛΑ ΟΙΧΑΛΙΑΣ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΣΤΑΣΙΜΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ ΣΤΟΥΠΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΥΡΙΑ ΣΥΡΙΖΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΑ ΑΓΙΑ ΠΑΘΗ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΠΛΑΤΥ ΤΑΜΠΑΡΗΣ ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΤΑΥΓΕΤΟΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΤΕΙ ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ ΤΖΑΚΙΑ ΤΖΑΜΟΥΡΑΝΗΣ ΤΖΟΥΜΗΣ ΤΗΝΟΣ ΤΙΤΑΝΙΚΟΣ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΛΑΤΕΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΡΑΝΟΥΛΗΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΤΡΟΧΑΙΟ ΤΣΑΚΩΝΑ ΤΣΙΟΔΡΑΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΥΓΕΙΑ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΕΣ ΥΠΑΠΑΝΤΗ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΦΑΓΗΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΦΛΑΡΙΟΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΦΟΝΙΚΟ ΦΡΙΚΗ ΦΥΛΑΚΗ φω ΦΩΤΑ LED ΦΩΤΙΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ χαρ ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ ΧΑΣΙΣΙ ΧΟΡΤΑΡΕΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Α. ΚΑΠΟΥΤΣΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Χρυσόστομος Καράμπελας ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΣΑΒΒΑΤΟΣ ΨΥΧΟΣΑΒΒΑΤΟ ΩΝΑΣΕΙΟ ΩΝΑΣΗΣ BEETLE c COVID-19 e FACEBOOK FAKE NEWS GAY i INSTAGRA INSTAGRAM INTERNET LOCKDOWN MAGAZINE p PLATI PLATY PLATY MAGAZINE PLATY NEWS SEX SIEMENS SOCIAL MEDIA t TWITTER VIDEO