ΆΜΕΣΗ Η ΕΞΙΧΝΙΑΣΗ ΚΛΟΠΗΣ ΟΠΛΟΥ ΑΠΟ ΑΠΟΘΗΚΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΞΗΡΑΣ ΣΤΗ ΣΥΜΗ ΤΟ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ


Άμεση η εξιχνίαση κλοπής όπλου από τις Στρατιωτικές και Αστυνομικές αρχές στην περιοχή ευθύνης της ΑΣΔΕΝ.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά 20χρονος Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός, που υπηρετούσε στη Σύμη, φέρεται να αφαίρεσε πιστόλι μάρκας Colt, διαμετρήματος 0,45, μαζί με γεμιστήρες, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες, μετέφερε στο σπίτι του στην Αθήνα.

Από την πρώτη στιγμή της κλοπής του όπλου, με εντολή του Αρχηγού ΓΕΣ, Αντιστράτηγου Άγγελου Χουδελούδη, οι στρατιωτικές αρχές, αθόρυβα και μεθοδικά συνεργάστηκαν με την Ελληνική Αστυνομία και τις εισαγγελικές αρχές, οι οποίες έλαβαν από τη στρατιωτική υπηρεσία, άμεσα όλα τα στοιχεία που χρειαζόντουσαν, χωρίς να αποκρυφθεί κανένα πειστήριο, εξιχνιάζοντας άμεσα την υπόθεση.

Όπως δημοσιεύεται στην εφημερίδα dimokratiki, ο Δόκιμος Αξιωματικός, φέρεται να παρέδωσε το όπλο, στον 57χρονο πατέρα του, ο οποίος το απέκρυψε και ακολούθως το κατέστρεψε.

Ο 57χρονος έκοψε,  σύμφωνα με τις πληροφορίες, το πιστόλι και πέταξε μέρος αυτού σε κάδους απορριμμάτων.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου ζήτησαν τη συνδρομή των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Νίκαιας – Ρέντη και σε κατ᾽ οίκον έρευνα που έγινε στην οικία του πατέρα του δόκιμου, βρέθηκε ένα ελατήριο από το πιστόλι και τμήμα της σκανδάλης του.

Σε έρευνα στο αυτοκίνητο του δόκιμου στη Σύμη βρέθηκε ένας αορτήρας και ένα μπιτόνι βενζίνης, τα οποία είχε αφαιρέσει από το ίδιο στρατόπεδο.

Τόσο ο δόκιμος όσο και ο πατέρας του εξεταζόμενοι ομολόγησαν τα όσα τους αποδίδονται.

Η δικογραφία θα υποβληθεί στο Στρατοδικείο Αθηνών για τα περαιτέρω.

                 Πηγή – πληροφορίες: https://aegeanews.gr

 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στην έγκυρη ανεξάρτητη ενημερωτική σελίδα μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε με ιδιαίτερη αγάπη και σεβασμό, αλλά είμαστε πάντα και παραμένουμε πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ