ΜΑΡΙΑ ΕΛΕΝΗ ΛΥΚΟΥΡΕΖΟΥ: «ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΛΕΤΣΟ ΗΜΟΥΝ ΜΕ ΟΥΙΣΚΙ ΚΑΙ ΚΟΚΑ»


Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου θέλησε να μοιραστεί κάποια πράγματα για τη ζωή της μέσα από το Tik Tok αναφερόμενη και στην περίοδο των καταχρήσεων.

Έχει μιλήσει πολλές φορές ανοιχτά για το θέμα των ναρκωτικών και πώς ήταν εκείνη την περίοδο.

Αυτή τη φορά, θέλησε να δώσει απαντήσεις και για τον γάμο της με τον Απόστολο Γκλέτσο αλλά και την επιρροή του πρώην της στη ζωή της.

«Ήμουν 19 χρονών όταν παντρεύτηκα τον Απόστολο για 2 μήνες. Ήμασταν κάποιους μήνες πριν μαζί. Τη μέρα του γάμου ήμουν λιώμα από το πρωί που ξύπνησα στο Πόρτο Ράφτη και ήμουν με τις φίλες μου και ετοιμαζόμασταν.

Ήμουν όλη μέρα νηστική με ουίσκι και κόκα. Έπινα όλη μέρα ουίσκι και κόκα.

Προφανώς δεν ήμουν ευτυχισμένη με αυτό που πήγαινα να κάνω. Τέλος πάντων έγινε αυτός ο γάμος. Με το που πήγαμε να μείνουμε μαζί και ζήσαμε την πραγματικότητα άρχισα να φρικάρω. Άρχισα να σκέφτομαι τον πρώην μου με τον οποίο έκανα κόκες».

«Αναζητούσα την πρώην σχέση μου»

«Ήταν μια σχέση με drugs. Με αυτόν έκανα τα περισσότερα και την πολύ τρέλα. Δεν θα έκανα σχέση μαζί του αν ήμουν εκτός ναρκωτικών.

Εγώ όμως στο μυαλό μου ήθελα αυτόν τον άνθρωπο γιατί μου άρεσε αυτή η ζωή του αλκοόλ, της κόκας, του έξω.

Με το που έμεινα λοιπόν στο σπίτι με τον Απόστολο εγώ αναζητούσα την πρώην μου σχέση. Ένα βράδυ βγήκα, τον συνάντησα, το είπα στον Απόστολο και χωρίσαμε.

Εγώ γύρισα σε αυτόν τον άνθρωπο για να συνεχίσω τη ζωή της κόκας. Προφανώς δεν είχα πιάσει ακόμα τον πάτο».

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ