ΑΡΧΕΙΟ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΘΑΝΆΣΗ ΤΣΑΜΟΥΛΗ


Σε μια τιμητική  για τη  μνήμη του Θανάση ενέργεια  προχώρησαν τα αδέλφια του στο πατρικό του  σπίτι στην Αυλώνα Μεσσηνίας.

Σε ένα καλαίσθητο χώρο συγκέντρωσαν το αρχείο της Φωνής έντυπο και ηλεκτρονικό, προσωπικά αντικείμενα του εκδότη, βιβλία, φωτογραφίες με μια σειρά παραγόντων της πολιτικής της οικονομικής και πολιτιστικής ζωής, επιστολές κ.α.

Το Αρχείο είναι επισκέψιμο,.

Έτσι  οι φίλοι του έχουμε τη δυνατότητα να ανακαλέσουμε στη μνήμη  μας ξεχωριστές στιγμές του Δημοσιογράφου Θανάση Τσαμουλη που τον χαρακτήριζαν η ευστροφία, η εντιμότητα, η ανιδιοτέλεια, η αγάπη για τον συνάνθρωπο, η ειλικρινή φιλία, το πραγματικό ενδιαφέρον για τον αδύνατο.

Γνήσιος δημοκράτης, αγωνιστής, αξιοπρεπής ως το τέλος, πηγαίο δημοσιογραφικό  ταλέντο τίμησε το λειτούργημα. με  πολύπλευρη μόρφωση, τον διέκρινε η  σεμνότητα και  ταπεινότητα.

Στάθηκε απέναντι σε κάθε εξουσία δίπλα στον πολίτη

Υπήρξε η ,, ΦΩΝΗ ,, των μη προνομιούχων.

          Μπράβο Τάκη και Βάσω!

                 Πηγή – πληροφορίες: https://www.facebook.com/ichristopo


Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στην έγκυρη ανεξάρτητη ενημερωτική σελίδα μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε με ιδιαίτερη αγάπη και σεβασμό, αλλά είμαστε πάντα και παραμένουμε πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ