ΥΠΕΡΛΑΜΠΡΟΣ ΣΤΟ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΓΑΛΑΖΙΟ ΓΑΜΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΣΤΕΥΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΔΑΚΗ (φωτογραφίες)


Με φόντο το απέραντο γαλάζιο, στο πιο όμορφο ηλιοβασίλεμα της ζωής τους σε ένα ονειρεμένο σκηνικό ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου η δημοσιογράφος Στεύη Κουτσουδάκη με τον εκλεκτό της καρδιάς της γνωστό ποινικολόγο Βασίλειο Κατσίκη.

Το ζευγάρι μετρά ήδη 4 χρόνια σχέσης και ο Βασίλης ήταν ο λόγος που η Στεύη απαρνήθηκε τη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα.

Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό της Παναγίας Χρυσοπηγής στη Σίφνο την Κυριακή 23 Ιουλίου 2023 ενώ όσοι βρέθηκαν στο νησί μιλούν για πολυήμερο γλέντι. Στο νησί τις ημέρες του γάμου βρέθηκαν πρόσωπα τόσο από την Καλαμάτα, τη Χαλκίδα αλλά και την Αθήνα κυρίως φίλοι και συγγενείς του ζευγαριού.

Η νύφη επέλεξε ένα πριγκιπικό νυφικό με αποσπώμενη ουρά από τη διάσημη σχεδιάστρια Adi Shlomo, ενώ το μακιγιάζ της επιμελήθηκε ο γνωστός make up artist Γιώργος Κεραμίδας. Ο γάμος ήταν προγραμματισμένος στις 7 το απόγευμα ωστόσο η νύφη έστησε τουλάχιστον μισή ώρα το γαμπρό. Τελικά ήρθε από τη θάλασσα με σκαφος σχηματίζοντας το σύμβολο του απείρου στη θάλασσα.

Την αναμονή των καλεσμένων έντυσαν οι ρομαντικές μελωδίες του γνωστού Καλαματιανού σαξοφωνίστα Τάσου Δράμπαλη δίνοντας έτσι μια ξεχωριστή νότα στην ατμόσφαιρα. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο ” Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα” η νύφη φίλησε το γαμπρό εντυπωσιάζοντας τους καλεσμένους που δεν περίμεναν αυτή την αντίδραση. Λίγο μετά τις 8:00 το ζευγάρι αποχώρησε από την εκκλησία και ακολούθησε το γαμήλιο πάρτι στον πλατύ γυαλό σε μια εξέδρα κυριολεκτικά μέσα στη θάλασσα και πιο συγκεκριμένα στο Lazarou Beach.

Αξέχαστη θα μείνει η άφιξη του ζευγαριού στο χώρο της δεξίωσης καθώς έκαναν είσοδο από τη θάλασσα με σκάφος ρίχνοντας δεκάδες βεγγαλικά. Στα highlights της βραδιάς ήταν η εντυπωσιακή χορογραφία των νεόνυμφων αλλά και η χορογραφία της νύφης και των φιλενάδων της απέναντι στο γαμπρό καθώς και η γαμήλια τούρτα.

Το νεόνυμφο ζευγάρι έλαμπε από ευτυχία και το κέφι και ο χορός διήρκεσαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Από την δημοσιογραφική συντακτική ομάδα του «ΠΛΑΤΥ – ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ» σας Ευχόμαστε “βίον ανθόσπαρτον”, ανέφελο, υγεία, ευτυχία και καλούς απογόνους!


Πηγή – πληροφορίες:  https://eidisoules.gr

 


Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στην έγκυρη ανεξάρτητη ενημερωτική σελίδα μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε με ιδιαίτερη αγάπη, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ