ΤΑΜΠΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ: ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΝΕΛΙΞΗ ΚΙ ΕΥΗΜΕΡΙΑ!


Ονομάζομαι Ταμπάρης Ιωάννης, έχω γεννηθεί & μεγαλώσει στην Αθήνα. Κατάγομαι από το Πλατύ Μεσσηνίας και μένω μόνιμα στην Καλαμάτα. Έχω τελειώσει τεχνικός δικτύων Η/Υ κι ασχολούμαι με την Ελληνική επιχειρηματικότητα, το ηλεκτρονικό εμπόριο, το εμπόριο Ελληνικών τροφίμων & ποτών έχοντας στο ενεργητικό μου σταθερές εξαγωγές σε 16 χώρες (Ευρώπη & Ασία).  

Μελετώντας, συζητώντας και κάνοντας την αυτοψία μου σε Μεσσήνιους παραγωγούς του πρωτογενή – δευτερογενή - τριτογενή τομέα, μεταποιητές, επαγγελματίες της εστίασης και του τουρισμού εντόπισα πολλές αδυναμίες που πρέπει να ενισχύσουμε και να μετατρέψουμε σε ανταγωνιστικά μας πλεονέκτηματα. Είμαστε ένας τόπος πολύ πλούσιος από πλευράς κλίματος, ιστορίας και φυσικού πλούτου και  όλος ο Δήμος μας έπρεπε να είναι πανίσχυρος οικονομικά και να παράγει πλούτο για όλους τους Δημότες!

Επειδή είμαι περισσότερο των πράξεων και θέλω πάντα να βρίσκω τις λύσεις στις αδυναμίες με σκληρή δουλειά, οργάνωση και διαφάνεια παρακάτω θα σας γνωστοποιήσω επτά (7) προτάσεις μου που αφορούν όλο τον Δήμο Καλαμάτας και είναι οι λόγοι που θα ξεκινήσω την προσπάθεια μου στο να αλλάξω το τοπίο προς το καλύτερο για όλους μας, εάν φυσικά με εμπιστευθεί ο κόσμος κι εκλεγώ με τον συνδυασμό της Νέας Δυναμικής  του Υποψήφιου Δημάρχου κυρίου Παναγιώτη Χειλά. 

Οι  Δυναμικές ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ μου για την ανάπτυξη του Δήμου Καλαμάτας!

1.    Μετατροπή & Αξιοποίηση του φυσικού πλούτου σε παραγωγή!

2.    Οργάνωση – προετοιμασία – στόχευση αγορών κι εξαγωγές των Μεσσηνιακών προϊόντων. Αυτόματη υπεραξία, διεθνής φήμη κι αύξηση νέων εσόδων των παραγωγών και της τοπικής αγοράς.

3.    “Πάντρεμα” των τοπικών προϊόντων με την τοπική Μεσσηνιακή γαστρονομία (win-win).  Υλοποίηση φεστιβάλ γεύσης και προσέλκυση επισκεπτών γαστρονομικού τουρισμού.

4.    Αξιοποίηση της αγροτικής παραγωγής  και προσέλκυση επισκεπτών αγροτουρισμού όλο το έτος.

5.    Τμήμα έρευνας κι ανάπτυξης με έγκριτους επιστήμονες & καταρτισμένο προσωπικό τεχνολογίας για την δημιουργία καινοτόμων ανταγωνιστικών προϊόντων και υπηρεσιών με στόχο την υπεραξία & την εξωστρέφεια.

6.    Άμεση αξιοποίηση των κοινοτήτων και χωριών του Δήμου μας. Σχέδιο ανάπτυξης κάθε χωριού ξεχωριστά να είναι οικονομικά ανεξάρτητο και μετατροπή του σε τουριστικό προορισμό είτε εσωτερικό, είτε εξωτερικό. Όχι άλλη ερημοποίηση των χωριών του τόπου μας!

7.    Αναβάθμιση κι εκσυγχρονισμός των τοπικών επιχειρήσεων του Δήμου με στόχο την μεγαλύτερη επαγγελματική κατάρτιση κι εξέλιξη, αυξάνοντας τζίρο-κέρδος και προσλαμβάνοντας κόσμο, μειώνοντας τα ποσοστά ανεργίας!

Αυτά είναι τα πρώτα βήματα που θα φέρουν μία οικονομική ανεξαρτησία στον τόπο μας, θα ανοίξουν νέες θέσεις εργασίας, τα χωριά θα αποκτήσουν πάλι ζωή και οι νέοι θα παραμένουν παραγωγικοί στον τόπο τους! Είμαστε ο συνδυασμός που φέρνει μία Νέα Δυναμική στον τόπο μας και σας ζητώ ψήφο εμπιστοσύνης για να φέρουμε επιχειρηματική ανέλιξη κι ευημερία!

Σας ευχαριστώ θερμά!


 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ