ΓΑΜΟΣ ΚΑΙ ΚΗΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΗΤΡΑ ΒΑΜΒΑΚΟΥΣΗ…!!!


Παντρεύτηκαν ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση!

Πιο ευτυχισμένοι από ποτέ είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση καθώς πριν από λίγη ώρα ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στον Ιερό Ναό των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έφτασε στο σημείο λίγα λεπτά μετά τις 17.00 φορώντας ένα μαύρο κοστούμι ενώ η άφιξη της νύφης έγινε λίγο πριν τις 18.00 συνοδευόμενη από τον κουμπάρο της, Αναστάσιο Ντούγκα και τον μπαμπά της.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση επέλεξαν για κουμπάρους τους καλούς τους φίλους, Αναστάσιο Ντούγκα και Ειρήνη Λουπασάκη ενώ οι καλεσμένοι τους ξεπερνούν τους 500 στον αριθμό.

Όπως άλλωστε έχουν δηλώσει και οι δυο, ήθελαν την ξεχωριστή αυτή στιγμή με όλους τους ανθρώπους που αγαπούν και με όσους έχουν μοιραστεί στιγμές από τη ζωή τους.

H Δήμητρα Βαμβακούση και ο Γιώργος Αγγελόπουλος πριν μπουν στην εκκλησία αντάλλαξαν μερικές τρυφερές αγκαλιές μην μπορώντας να κρύψουν τη συγκίνησή τους.

Γιώργος Αγγελόπουλος: Πέθανε η μητέρα του μια μέρα μετά τον γάμο του

Δύσκολες στιγμές βιώνει τις τελευταίες ώρες  ο Γιώργος Αγγελόπουλος καθώς μόλις μια μέρα μετά την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής του έχασε την πολυαγαπημένη του μητέρα.

Το δυσάρεστο γεγονός ανακοίνωσε ο Γιώργος Αγγελόπουλος με μια ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Μάνα μου. Όπως τόσα χρόνια έτσι και φέτος πάλεψες κυριολεκτικά με τον θάνατο άλλους εννιά μήνες. Μόνο εσύ ξέρεις πώς έφτασες ως εδώ. Αφού μας ευχήθηκες και είδες ότι έγινε ο γάμος μας τότε ηρέμησες. Σήμερα μου είπανε πως έφυγες. Δεν έφυγες γιατί θα σε φέρω πάντα μαζί μου. Σε ευχαριστώ που είμαι γιος σου. Καλό παράδεισο μάνα μου» έγραψε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Η μητέρα του νοσηλευόταν στο νοσοκομείο, ύστερα από σοβαρά προβλήματα υγείας και σήμερα κατέληξε. Μια μέρα μετά αφού είδε ότι ο γιος της παντρεύτηκε ενώπιων του Θεού με την εκλεκτή της καρδιάς του, Δήμητρα Βαμβακούση.

 
                Πηγή – πληροφορίες: https://www.govastileto.gr

 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στην έγκυρη ανεξάρτητη ενημερωτική σελίδα μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε με ιδιαίτερη αγάπη και σεβασμό, αλλά είμαστε πάντα και παραμένουμε πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ