ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ – GEY Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ: ΝΙΚΗ ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΝΩ ΤΟΥ 56% – ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ E. ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ ΚΑΙ Α. ΤΣΙΠΡΑ


Ξεκινά με νέα, παράξενη, πολιτική εποχή στην Ελλάδα...

Νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ εξελέγη ο Στέφανος Κασσελάκης στις κάλπες της 24ης Σεπτεμβρίου. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα στο 97,39% της ενσωμάτωσης, στα 522 από τα 536 εκλογικά τμήματα, ο Στέφανος Κασσελάκης έλαβε 70.810 ψήφους και ποσοστό 56,04%.

Η Έφη Αχτσιόγλου έλαβε 55.546 ψήφους και ποσοστό 43,96%.

Ο Στέφανος Κασσελάκης, στηρίχθηκε σε μεγάλο βαθμό στον τέως υπουργό Εθνικής Άμυνας Ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη,  όπου τον περίμενε στο γραφείο μαζί με τους γονείς του πρώτου για να τον συγχαρούν για την μεγαλύτερη πολιτική έκπληξη στην Ελλάδα μετά το 1974 και είναι από σήμερα ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Λίγο μετά τις 23.00 η Έφη Αχτσιόγλου τηλεφώνησε στον Στέφανο Κασσελάκη για να τον συγχαρεί για την -ιστορική από πολλές απόψεις- νίκη του, όπως και ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος τελικά επέστρεψε στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ από τον «πίσω δρόμο»: Χωρίς την στήριξή του ο Σ .Κασσελάκης δεν θα έβγαινε ποτέ πρόεδρος. 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ