ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΕΤΑΖΕ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΗΤΑΝ 15 ΕΥΡΕΣ ΔΟΡΩΕΠΙΤΑΓΕΣ…!!!


Μείζον ηθικό θέμα έχει προκύψει και ανακύψει από εκδήλωση την οποία διοργάνωσε ο Διευθυντής του Πολεμικού Μουσείου Παραρτήματος Καλαμάτας Λοχαγός. Χρήστος Κορομηλάς, ο οποίος έταζε ως Προέδρος του Συλλόγου Τριών Τέκνων του Νομού Μεσσηνίας υποτροφίες (ναι σωστά διαβάσατε), σύμφωνα με προσωπικές δημόσιες αναρτήσεις που είχαν τον χαρακτήρα των προσκλήσεων και των δημόσιων ανακοινώσεων, όπως βλέπετε στις σχετικές φωτογραφίες και που τελικά όπως αποδείχθηκε στην πράξη ήταν 15ευρες δωροεπιταγές προς απογοήτευση των παιδιών και των συγγενών που πήγαν σε αυτή την εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο της Καλαμάτας την Παρασκευή 06 Οκτώβριου 2023…!!!

Βέβαια, η κοροϊδία συνεχίστηκε καθώς σε σχετική ανάρτηση του εν λόγω εν ενέργεια Αξιωματικού του Στρατού Ξηράς έλεγε ότι έδωσε υποτροφίες……….

Πρέπει να αναφέρουμε ότι η όλη εκδήλωση στέφθηκε από πλήρη αποτυχία, καθώς η συμμετοχή του κόσμου και των μελών του συλλόγου ήταν πάρα πολύ μικρή. Άλλωστε, όλοι είχαν καταλάβει και αντιληφθεί την «κοροϊδία» του ταξίματος υποτροφιών στα παιδιά των μελών των οικογενειών των τριών τέκνων που τελικά ήταν κάτι δωροεπιταγές μόνο των 15 ευρώ…!!!

Η υποτροφία είναι η οικονομική ενίσχυση που δίνεται ως δωρεά σε φοιτητή, για τα δίδακτρα ή/και για τη διαβίωση κατά τη διάρκεια των σπουδών, από μη συγγενικό άτομο ή ίδρυμα.

"Μπορείς να τους ξεγελάς όλους για λίγο καιρό, λίγους όλο τον καιρό, αλλά όχι όλους όλο τον καιρό" Ο Αβραάμ Λίνκολν ήταν ο 16ος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.


Διαβάστε και αυτό εδώ:

Ο ΛΟΧΑΓΟΣ ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ…;;;

 

Μεγάλη πολιτική και έντονη κομματική δραστηριότητα από τις συναντήσεις του Λοχαγού κ. Χρήστου Κορομηλά.

 

http://www.platy-kalamatas-messinias.gr/2023/03/blog-post_46.html

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ