ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ((580) πεντακόσιες ογδόντα φωτογραφίες)


Φωτογραφίες : Βασιλείου Δημ. Γεωργιόπουλου

Με σύμμαχο τον καλό καιρό και τη συμμετοχή πλήθους κόσμους πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου 28 Οκτωβρίου 2023 η παρέλαση στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας. επι τις οδού Αριστομένους.

Στον εορτασμό την Κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών Μ. Σταυριανουδάκης, ενώ παρέστησαν οι Βουλευτές Μεσσηνίας Μ. Χρυσομάλλης, Ι. Λαμπρόπουλος και Π. Μαντάς, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας, ο Δήμαρχος Καλαμάτας Αθ. Βασιλόπουλος, Αντιπεριφερειάρχες, Αντιδήμαρχοι, Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι των Ενόπλων Δυνάμεων, των Σωμάτων Ασφαλείας, καθώς και άλλων τοπικών Φορέων.

Της παρέλασης προηγήθηκε πανηγυρική Δοξολογία η οποία τελέστηκε στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Υπαπαντής του Χριστού και χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος.

Στη συνέχεια, τελέστηκε Επιμνημόσυνη Δέηση στο μνημείο πεσόντων της πλατείας 23ης Μαρτίου και ακολούθησε κατάθεση στεφάνων.

Δείτε πάνω από (580) πεντακόσιες ογδόντα καταπληκτικές φωτογραφίες που τράβηξε ο φίλος και αρθρογράφος της σελίδας μας Βασιλειος Δημ. Γεωργιόπουλος  και έχει και τα πνευματικά δικαιώματα. 


Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ