ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΛΑΜΠΡΟΣ ΤΖΟΥΜΗΣ: «ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΒΑΘΟΥΣ ΚΑΡΔΙΑΣ.»


Διαβάστε την ανάρτηση του Στρατηγού Λάμπρου Τζούμη που συμμετέχει στις προσεχείς εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ως Περιφερειακός Σύμβουλος στη Μεσσηνία στο πλευρό του υποψήφιου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού.


«Με την ολοκλήρωση της προεκλογικής περιόδου στην οποία συμμετείχα για πρώτη φορά ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Μεσσηνίας με το συνδυασμό «Η Πελοπόννησος Μπροστά» του Δημ. Πτωχού , θα μοιραστώ κάποιες σκέψεις μου από την εμπειρία αυτή :

- Ήταν μια ιδιαίτερα κουραστική περίοδος αλλά ταυτόχρονα και ευχάριστη.

- Επισκέφθηκα σχεδόν όλη τη Μεσσηνία στο μικρό χρονικό διάστημα των περίπου τριάντα ημερών, καφενεία, σπίτια, πόλεις, χωριά και μου δόθηκε η ευκαιρία για μια ακόμα φορά να χαρώ τις ομορφιές της. Συναντήθηκα με φίλους και γνωστούς από τα παλιά. Γνώρισα και έκανα νέους φίλους που η φιλία μας είναι σίγουρο ότι θα συνεχιστεί και την επόμενη μέρα των εκλογών.

-  Αγνόησα τοξικές συμπεριφορές από αγνώστους, γνωστούς, αλλά και από  υποτιθέμενους «φίλους»…«Ποτέ δεν θα φτάσεις στον προορισμό σου αν σταματάς να ρίξεις πέτρα σε κάθε σκυλί που σου γαβγίζει»- Winston Churchill

-  Γνώρισα ανθρώπους όλων των κοινωνικών τάξεων και επιπέδου μόρφωσης, ανθρώπους απλούς που μοιράστηκαν τα προβλήματα της περιοχής και με περιβάλανε με αγάπη όταν τους συνάντησα. Υπήρξαν φίλοι και γνωστοί που καθημερινά με ενθάρρυναν με κάθε τρόπο και μου έδειχναν τη στήριξή τους. Είμαι σίγουρος ότι και την επόμενη μέρα θα τα λέμε και θα υπάρχει η ίδια αλληλοεκτίμηση ανεξάρτητα εκλογικού αποτελέσματος. Τους ευχαριστώ όλους από βάθους καρδιάς.

-  Ήταν μια μοναδική εμπειρία για την οποία ταιριάζουν τα λόγια του Καβάφη….«Η Ιθάκη σ’ έδωσε τ’ ωραίο ταξίδι. Χωρίς αυτήν δεν θα ’βγαινες στον δρόμο. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δεν σε γέλασε. Έτσι σοφός που έγινες, με τόση πείρα, ήδη θα το κατάλαβες οι Ιθάκες τι σημαίνουν».
 

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ