Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΧΤΥΠΗΣΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΡΥΘΜΟ ΤΗΣ ΔΩΡΕΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝ, ΙΣΤΩΝ & ΚΥΤΤΑΡΩΝ


https://platynews.gr/?p=5247

 

Με ιδιαίτερη συγκίνηση και ισχυρό συμβολισμό πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Καλαμάτας, η εναρκτήρια εκδήλωση της Ευρωπαϊκής Ημέρας Δωρεάς Οργάνων, Ιστών και Κυττάρων 2025, με τη συμμετοχή υψηλόβαθμων εκπροσώπων της Πολιτείας, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, της Εκκλησίας, της Ιατρικής κοινότητας και του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Με σύνθημα «Δωρεά Οργάνων. Περισσότερη ζωή», η βραδιά ανέδειξε τον βαθύ ανθρωπιστικό χαρακτήρα της δωρεάς οργάνων και το διαχρονικό μήνυμα της αλληλεγγύης, της ελπίδας και της αναγέννησης.

Την εκδήλωση παρουσίασε και συντόνισε ο δημοσιογράφος Ορέστης Καρύπης, ενώ το μουσικοχορευτικό δρώμενο «Ο ρυθμός της ζωής» άνοιξε την εκδήλωση, μεταφέροντας μέσα από την τέχνη τον παλμό της ανθρώπινης προσφοράς και της ζωής.

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΖΩΗΣ

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Νικήτας Κακλαμάνης, δήλωσε:

 

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου και περισσότερα, στο https://platynews.gr




Νεότερη Παλαιότερη