ΟΙ ΛΗΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΑΡΓΥΡΟΧΡΥΣΟΧΟΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΗΤΑΝ Η ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΑΓΡΙΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΚΥΝΗΓΗΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ


Ένα αυτοκίνητο που πέρασε με κόκκινο το φανάρι στο ύψος του Μεγάρου Χορού ήταν η αφορμή για να ξεκινήσει το κυνηγητό με περιπολικό της ΟΠΚΕ.

Αυτό έγινε σήμερα ξημερώματα στην Καλαμάτα ενώ είχε προηγηθεί η διάρρηξη εργαστηρίου αργυροχρυσοχοΐας. Οι 5 επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο φυσικά δεν σταμάτησαν σε κανένα σήμα των αστυνομικών της ΟΠΚΕ οι οποίοι δεν ήξεραν ακόμα τι είχε συμβεί λίγο νωρίτερα. Ετσι, λοιπόν, ξεκίνησε καταδίωξη μετά τις 4 σήμερα το πρωί και οι ύποπτοι κατέληξαν στο Πλατύ όπου εγκλωβίστηκαν από τους αστυνομικούς.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες το αυτοκίνητο των υπόπτων τράκαρε σε μια μάντρα και στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν τράκαραν κάνοντας όπισθεν και το περιπολικό το οποίο ακολουθούσε. Ετσι βρήκαν το χρόνο να βγουν και οι πέντε από το αυτοκίνητο και να διαφύγουν πεζή ενώ οι αστυνομικοί δεν τραυματίστηκαν.

Οι πρώτες πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι οι δύο από τους πέντε υπόπτους για τη διάρρηξη στο εργαστήριο αργυροχρυσοχοΐας είναι Ρομά με βαρύ ποινικό μητρώο.

Όσον αφορά το τι έκλεψαν από το αργυροχρυσοχοΐο δεν έχει ακόμα γίνει γνωστό από την Αστυνομία.
Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ