ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΤΑΤΟΥΛΗΣ KAI ΝΙΚΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΡΗΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΟΥΤΕ ΤΟ SAVOIR VIVRE.Το αδιαχώρητο, σε όλα τα επίπεδα, σημειώθηκε κατά την αναπαράσταση της απελευθέρωσης της Καλαμάτας, υπό την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου.

Αδιαχώρητο από τα μέλη των απελευθερωτικών μπουλουκιών, αδιαχώρητο στα πεζοδρόμια και τους δρόμους από τους θεατές, αδιαχώρητο όμως και στην εξέδρα των επισήμων, την οποία εγκατέλειψε ο περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης, θεωρώντας ότι ο αντίπαλός του υποψήφιος περιφερειάρχης, δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας, τον “παραπέταξε” επίτηδες στην άκρη.

Ο Πέτρος Τατούλης λοιπόν δεν κάθισε στην άκρη της εξέδρας αλλά παρακολούθησε με τους συνεργάτες του όρθιος μπροστά στην άκρη της εξέδρας την αναπαράσταση.

Η κατάσταση αυτή προκάλεσε την αντίδραση του βουλευτή, Πέτρου Κωνσταντινέα, που σε δηλώσεις του μίλησε για “κάποιους” που έχουν προσωπικές διαφορές τις οποίες όμως πρέπει “να τις λύσουν αλλού και όχι στις εθνικές μας εορτές”...

Ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας, Περικλής Ξηρογιάννης, ο οποίος εκφώνησε τον πανηγυρικό της ημέρας.ΠΗΓΗ: www.kalamatajournal.gr

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ