Ο ΔΙΑΣΗΜΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΣ ΜΟΔΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΤΡΑΝΟΥΛΗΣ ΒΑΦΤΙΣΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

Το όνομα αυτής Ευαγγελία!

 

Με διακριτικότητα και με παρουσία μόνο των οικογενειών, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που επικρατούν αυτή την περίοδο, την Κυριακή ο σχεδιαστής μόδας Αναστάσιος Τρανούλης κι η σύζυγος του Κωνσταντίνα Τσιφτσάκη βάφτισαν στον ιερό ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Ανθούσα την κόρη τους.

 

Αν και έλειπαν ιδιαίτερα αγαπητά πρόσωπα από δίπλα τους, δήλωσαν ιδιαίτερα χαρούμενοι. Παρόντες ήταν φυσικά ο Θεόδωρος Τρανούλης κι η Αθηνά Τρανούλη, που δεν την άφηναν από την αγκαλιά τους!

Πηγή – πληροφορίες: https://eleftherostypos.gr 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ:

 

ΤΟ ΝΥΦΙΚΟ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΝΝΑΣ ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΤΡΑΝΟΥΛΗ …!!!

 

 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στις ενημερωτικές σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της  πασίγνωστης φράσης του  Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας)  «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως  η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ