ΡΟΜΑ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΚΑΔΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΑΓΡΙΑ ΔΥΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ

 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του FLY, το περιστατικό συνέβη στην ε.ο. Σπάρτης – Γυθείου κοντά στις Αμύκλες. Συγκεκριμένα, Ομάδα Ρομά (περίπου 6 -7 άτομα) σταμάτησε το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο κ. Καπονικολός για να του αναφέρουν, με έντονο ύφος, θέματα που αφορούν στην Λαϊκή αγορά Σπάρτης. Ο Αντιδήμαρχος ψύχραιμα τους είπε ότι υπεύθυνος για την Λαϊκή αγορά είναι ο κ. Καρλαύτης.

Αφού τον ειδοποίησε, μετά από λίγα λεπτά έφτασε στο σημείο και ο δεύτερος Αντιδήμαρχος και πριν προλάβει καν να συνομιλήσει μαζί τους, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, οι Ρομά του επιτέθηκαν , χτυπώντας τον με γροθιές αλλά και καδρόνια. Ο Δ. Καπονικολός, στην προσπάθειά του να βοηθήσει, ενεπλάκη στο καβγά δεχόμενος και αυτός άγρια επίθεση από τους Ρομά.

Για καλή τους τύχη, περαστικοί οδηγοί βλέποντας τι συμβαίνει, έσπευσαν να βοηθήσουν τους δύο άντρες και τελικά ύστερα από λίγα λεπτά κατάφεραν να απωθήσουν τους εξαγριωμένους Ρομά. Από την βάναυση επίθεση τραυματίστηκαν οι δύο Αντιδήμαρχοι, έχοντας υποστεί εκδορές και κοψίματα στο πρόσωπο και σε άλλα μέρη του σώματός τους. Μάλιστα ο κ. Καρλαύτης κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθεί στο Γ.Ν. Σπάρτης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FLY αναμένεται εξέταση από ιατροδικαστή, ενώ οι Αστυνομικές δυνάμεις έχουν σπεύσει στην περιοχή για τη σύλληψη των δραστών.


Πηγή – πληροφορίες: flynews.gr

 

 Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στις ενημερωτικές σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της  πασίγνωστης φράσης του  Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας)  «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως  η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ