ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΥΤΟ ΓΛΩΣΣΟΦΙΛΟ ΒΙΣΣΗΣ ΒΑΝΔΗ ΕΛΗΞΕ Η ΚΟΝΤΡΑ ΕΤΩΝ …!!!!

Οι δυο τραγουδίστριες, μετά από περίπου 20 χρόνια από τη φημολογούμενη κόντρα τους, συναντήθηκαν για πρώτη φορά επί σκηνής, χαρίζοντας στους τηλεθεατές του J2US μία μοναδική μουσική συνάντηση.

Tην ώρα που η Άννα Βίσση τραγουδούσε στη σκηνή του μουσικού σόου, η Δέσποινα Βανδή την απαθανάτισε και μοιράστηκε τη στιγμή με τους διαδικτυακούς της φίλους. Μερικές ώρες αργότερα, ήταν η σειρά της Άννας Βίσση να μιλήσει δημοσίως για τη Δέσποινα Βανδή. Ανεβάζοντας μία φωτογραφία στο Instagram στην οποία αγκαλιάζονται σφιχτά και χαμογελούν έγραψε: «Ήταν αληθινό. Ήμασταν και οι δύο χαρούμενες. Σ’ ευχαριστώ Δέσποινα».

Δέσποινα Βανδή κι Άννα Βίσση τραγούδησαν η μία επιτυχίες της άλλης και στο τέλος ανέφεραν ότι ποτέ δεν είχαν κάτι μεταξύ τους αλλά η showbiz τις ήθελε σε κόντρα.

Μάλιστα ο Νίκος Κοκλώνης εξομολογήθηκε ότι η πρώτη συνάντηση των δύο έγινε σπίτι του ενώ η Άννα Βίσση ευχαρίστησε τη Δέσποινα Βανδή για την πολύ ωραία συνεργασία τους, δίνοντας υπόσχεση και για μελλοντική.

Μοναδική η ατάκα της Δέσποινας Βανδή ότι «κάνει πολύ καλά τη Βίσση», πετσοκόβοντας έτσι τον Νίκο Καρβέλα που είχε κατηγορήσει τη Βανδή ότι αντιγράφει τη Βίσση.

Το ντουέτο Βίσση – Βανδή έκλεισε με ένα φιλί στο στόμα, κάνοντας τη Μαντόνα και τη Μπρίτνεϊ Σπίαρς που το δοκίμασαν πριν χρόνια να σκάσουν από τη ζήλεια τους.


Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ