ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΓΙΑΤΡΟΣ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ


          Τις επόμενες ώρες αναμένεται να ανακοινωθεί η πρώτη υποψηφιότητα για τη θέση του προέδρου της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά πρόκειται για τον γιατρό (ιατροδικαστής), Γιάννη Δούζη, ο οποίος έχει ασχοληθεί και στο παρελθόν με τα κοινά (Δήμος Καλαμάτας).

          Ενώ υπάρχουν πληροφορίες ότι θα υπάρξει και δεύτερος υποψήφιος που θα διεκδικήσει την προεδρία με αξιώσεις και, μάλιστα θα προέρχεται από τον χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων, αφού είναι Απόστρατος Αξιωματικός και θα δοθεί μεγάλη μάχη για την προεδρία της ΝΟΔΕ.

          Η προθεσμία για την κατάθεση υποψηφιοτήτων εκπνέει την Παρασκευή και πλέον το μόνο ερώτημα που μένει να απαντηθεί είναι αν θα υπάρξει και δεύτερη υποψηφιότητα για τη ΝΟΔΕ Μεσσηνίας και ίσως και τρίτη.

          Υπενθυμίζεται ότι οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν στις 24 Οκτωβρίου.

 


Πηγή – πληροφορίες: https://messiniapress.gr

 


Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στις ενημερωτικές σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της  πασίγνωστης φράσης του  Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας)  «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως  η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ