ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΑΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ (ΥΓ) Ε.Α. ΙΩΑΝΝΗ ΊΣΣΑΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ ΟΧΙ (Φωτογραφίες)


          Κατάθεση στεφάνου έκανε ο Πρόεδρος της ΕΑΑΣ Μεσσηνίας Συνταγματάρχης (ΥΓ) ε.α. Ιωάννης Ίσσαρης στο ηρώο στην Καλαμάτα  κατά την διάρκεια του εορτασμού της επετείου του ιστορικού ΟΧΙ και της 28ης Οκτωβρίου 1940.

          Ο αξιότιμος Πρόεδρος παρευρέθηκε στην πανηγυρική δοξολογία στον ιερό ναό της Υπαπαντής του Κυρίου στην Καλαμάτα,  που τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. κ. Χρυσόστομος,  αλλά και στην παρέλαση στην κεντρική πλατεία της πόλης. Επίσης, εκτός από τον αξιότιμο Πρόεδρο της ΕΑΑΣ Μεσσηνίας Συνταγματάρχη (ΥΓ) ε.α. Ιωάννη Ίσσαρη, παρευρέθηκαν και ο αξιότιμος Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομικών Νομού Μεσσηνίας Υπτγος Δουμερτζιάνος Γρηγόριος και Σμχος ε.α Σαμπαζιώτης Ιωάννης, Πρόεδρος Αποστράτων Αεροπορίας.

          Ο Πρόεδρος της ΕΑΑΣ Μεσσηνίας Συνταγματάρχης (ΥΓ) ε.α. Ιωάννης Ίσσαρης  ευχήθηκε χρόνια πολλά στις Ελληνίδες και στους Έλληνες, ιδιαίτερα στο ένστολο στρατιωτικό προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας μας, που φυλάει Θερμοπύλες. Επίσης, δήλωσε ότι το νόημα της 28ης Οκτωβρίου παραμένει πάντα επίκαιρο και ιδιαίτερα στην σημερινή εποχή, που οι προκλήσεις στα ανατολικά σύνορά μας είναι έντονες και ανησυχητικές. Επίσης, ότι η ΕΑΑΣ Μεσσηνίας είναι και μένει σταθερά αρωγός και συμπαραστάτης, τόσο στο ένστολο προσωπικό, όσο ακόμα περισσότερο και στους Αποστράτους, και ότι μέσα από καινοτόμες δράσεις και πρωτοβουλίες εντείνεται η προσπάθεια να επιλυθούν σημαντικά προβλήματα του στρατιωτικού προσωπικού.Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ