ΕΚΤΑΚΤΟ: ΟΙ ΡΟΜΑ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΟΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΑΡΦΑΡΩΝ


          Εδώ και λίγη ώρα κλειστός παραμένει από Ρομά ο αυτοκινητόδρομος Καλαμάτας-Κορίνθου στο ύψος των διοδίων των Αρφαρών.

          Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι Ρομά διαμαρτύρονται για τον θάνατο 20χρονου ομόφυλού τους στο Πέραμα.

          Να σημειωθεί ότι αντίστοιχες κινητοποιήσεις παρατηρούνται από προχθές σε διάφορες περιοχές ανά την Ελλάδα, ενώ κλειστός είναι ο αυτοκινητόδρομος Κορίνθου – Πατρών, στο ύψος του Ζευγολατιού.

          Αυτή την ώρα, στο σημείο έχουν ανάψει φωτιές, ενώ έχει διακοπεί η κυκλοφορία του αυτοκινητοδρόμου.

          Φωτογραφία  αρχείου

 


 

Πηγή – πληροφορίες: https://www.tharrosnews.gr

 

 

 

 

 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στις ενημερωτικές σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ