ΜΙΑ ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΗ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΠΡΕΠΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΤΟΝ κ. ΓΙΩΡΓΟ Ν. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟ*


          Σε συνέχεια της συνεργασίας που έχουμε εγκαινιάσει με ανθρώπους του πνεύματος και της δημιουργίας έχουμε την ιδιαίτερη τιμή και θέλουμε να σας ανακοινώσουμε το ξεκίνημα μιας νέας δυναμικής και σπουδαίας συνεργασίας της έγκυρης ανεξάρτητης ενημερωτικής σελίδας μας με τον διαπρεπή δημοσιογράφο και συγγραφέα τον κ. Γιώργο Ν. Παπαθανασόπουλο*, ο όποιος είναι πολυγραφότατος και ρηξικέλευθος με ιδιαίτερη αγάπη για την πατρίδα.

          Η φιλοξενία των άρθρων του κ. Γιώργου Ν. Παπαθανασόπουλου είναι και αποτελούν για την σελίδα μας «ΠΛΑΤΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ» ιδιαίτερη τιμή και ελπίζουμε να αποτελέσουν ιδιαίτερη τροφή για σκέψη και προβληματισμό για εμάς για τους καλούς αναγνώστες μας και τους φίλους, αλλά και για τους όπου γης συντοπίτες μας.

          Πρέπει να αναφέρουμε ότι τα κείμενα – άρθρα, που φιλοξενούμε με ιδιαίτερη αγάπη και σεβασμό και δημοσιεύονται στην ενημερωτική σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις, που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες».

          Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

Διαβάστε και αυτό εδώ:

          ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΘΕΟΤΟΚΗΣ ΖΗΛΩΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

          Του Γιώργου Ν. Παπαθανασόπουλου*

          http://www.platy-kalamatas-messinias.gr/2021/11/blog-post_33.html


          Σύντομο βιογραφικό*

          Ο Γιώργος Ν. Παπαθανασόπουλος είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Ασχολείται κυρίως με την σύγχρονη ιστορία, την  ταυτότητα και την ιδιοπροσωπία των Ελλήνων. Εργάσθηκε από το 1985 επί 25 χρόνια στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος», με την οποία συνεργάζεται ως αρθρογράφος έως και σήμερα. Διευθυντής της εφημερίδας "Ταυτότητα" και αρχισυντάκτης του περιοδικού " Πολιτική Εποπτεία". Σπούδασε Χημεία και Θεολογία στο Πανεπιστήμιο των Αθηνών. Μετεκπαιδεύτηκε στην Ελλάδα, στην Ελβετία και στο Ηνωμένο Βασίλειο, σε θέματα κοινωνικών σχέσεων, διοίκησης επιχειρήσεων και ελέγχου ποιότητας. Έχει συγγράψει δέκα βιβλία, μεταξύ των οποίων το ιστορικό μυθιστόρημα για το δράμα των Ελλήνων της Μικράς Ασίας: «Μέρες Αποκάλυψης στην Ιωνία» και τις δημοσιογραφικές έρευνες και μελέτες «Γιώργος Σαραντάρης, ο άνθρωπος, ο ποιητής, ο διανοούμενος», «Εμφύλιες μάχες ιδεών», "Πώς γράφεται ο Εμφύλιος", "Περί ανεξιθρησκείας" και "Διαφωτισμός και Ελληνισμός".   

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ