ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΝΑΥΑΡΙΝΟΥ - ΕΚΛΕΙΣΕ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟ ΑΚΡΟΓΙΑΛΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΙΤΡΙΕΣ

          Ζημιές στην παραλία της Καλαμάτας – Έκλεισε η Ναυαρίνου

          Τις ζημιές τους μετρούν από το πρωί οι επαγγελματίες της οδού Ναυαρίνου, καθώς τις βραδινές ώρες δημιουργήθηκαν προβλήματα από την κακοκαιρία. Στο σημείο έχουν σπεύσει συνεργεία του δήμου που επιχειρούν να ανοίξουν το δρόμο. Να σημειωθεί ότι αυτή τη στιγμή ο δρόμος είναι κλειστός.

          Κιτριές: Ζημίες από την κακοκαιρία – Έκλεισε ο δρόμος στο Ακρογιάλι

          Μια δύσκολη νύχτα ήταν η χθεσινή για τις Κιτριές αφού λόγω της κακοκαιρίας έχουν σημειωθεί αρκετές ζημίες στην περιοχή. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχει βουλιάξει μια βάρκα μέσα στο λιμάνι, ενώ στο Ακρογιάλι έχει κλείσει ο κεντρικός δρόμος και μάλιστα υπάρχουν αυτοκίνητα που έχουν εγκλωβιστεί.

  

                Πηγή – πληροφορίες: https://www.tharrosnews.gr

 

 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στην έγκυρη ανεξάρτητη ενημερωτική σελίδα μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε με ιδιαίτερη αγάπη και σεβασμό, αλλά είμαστε πάντα και παραμένουμε πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ