ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΗΣ ΧΡΥΣΑΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΟΙ 7 ΠΥΛΩΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ»

 

          Με ιδιαίτερη χαρά, μας  προσκαλεί η νέα ταλαντούχα συγγραφέας Χρύσα Πολυχρόνη,  στην παρουσίαση του βιβλίου της με τίτλο «ΟΙ 7 ΠΥΛΩΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ» που θα πραγματοποιηθεί  την Δευτέρα 30 Μαΐου 2022 στις 20 : 00 μμ στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας

          Η παρουσία σας θα είναι μεγάλη τιμή και σημαντική βοήθεια στα νέα βήματα της αγαπητής μας Χρύσας.

          Η ανεξάρτητη, μοναδική, έγκυρη, ενημερωτική σελίδα μας «ΠΛΑΤΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ», εύχεται στην νέα συγγραφέα καλή επιτυχία και το βιβλίο της να είναι καλοτάξιδο.

 

          ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

          Η Χρύσα Πολυχρόνη, γεννήθηκε το 1976 και κατάγεται από τα Αρφαρά Μεσσηνίας. Δημοτικό, Γυμνάσιο και Γενικό Λύκειο φοίτησε στα Αρφαρά. Από το 1994 έως το 1996 φοίτησε στη Μέση Τεχνική Επαγγελματική Νοσηλευτική Σχολή Καλαμάτας. Το 1998 παντρεύτηκε κι έχει αποκτήσει τρεις κόρες. Αγαπούσε από πολύ μικρή το γράψιμο και το όνειρό της ήταν να γίνει συγγραφέας. Στο γυμνάσιο είχε δώσει, στη τότε διευθύντρια κα Αριστέα Λιοντήρη, να διαβάσει μια μικρή νουβέλα της με τίτλο "Η νοσοκόμα" ζητώντας τη γνώμη της. Θυμάται πως της είχε πει ότι είχε καταφέρει να δώσει πλοκή στην ιστορία της και της ευχήθηκε, να τη δει μια μεγάλη συγγραφέα. Επιτέλους το 2017 το όνειρό της άρχισε να πραγματοποιείται, όταν οι Εκδόσεις Anima, ανέλαβαν την έκδοση του πρώτου της βιβλίου, το "Πέρα από το ποτάμι". Ακολούθησαν άλλα τρία: "Μοιραία επιλογή", "Σκιά θανάτου", "Οι καλόγεροι που δεν αγαπούσαν το Θεό". Μέσα στο 2022 αναμένεται να εκδοθούν άλλα τρία: "Το κορίτσι και τα δέντρα" (παιδικό διήγημα) "62 ημέρες" και "Το μαγικό αυγό"(παραμύθι).


 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ