ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ: ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΣΤΗΝ PANHELLENIC POST


          ΗPanHellenic Post, αποτελεί από τον Φεβρουάριο του 2012, το εγχείρημά μας να αποκτήσει ο ελληνισμός του εξωτερικού τη δική του φωνή στο Μητροπολιτικό Κέντρο.

          Ήδη, εισερχόμενη στο 5ο έτος από της ιδρύσεώς της, η ΡΗΡ, μετασχηματίζεται σε ένα δυναμικό Portal, αξιοποιώντας πλήρως την σύγχρονη τεχνολογία. Με τον τρόπο αυτό δεν θα αποτελεί εφεξής μόνο ένα απλό μέσο δημοσίευσης πληροφοριών, αλλά έναν φορέα κοινωνικής διαδραστικότητας, διεπαφής, διασύνδεσης και συμμετοχής των αποδήμων και των ομογενών, τόσο με την Ελλάδα όσο και μεταξύ τους.

          Έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται για τα συμβαίνοντα στην Ελλάδα και διεθνώς, αλλά, και στις ομογενειακές παροικίες. Κυρίως, να παρουσιάζουν τους εαυτούς τους, τις δραστηριότητες, τα ενδιαφέροντά τους, τους φίλους τους, τις επιχειρήσεις τους, να εκφράζονται ελεύθερα, να δημιουργούν και διατηρούν διαδικτυακές επαφές με αντίστοιχα ενδιαφέροντα.

          Στην PanHellenicPost αναδημοσιεύτηκε το πάρα πολύ όμορφο και εμπεριέστατο άρθρο μας με θέμα «Οδοιπορικό στην Βασιλεύουσα- Εκεί όπου η Ανατολή Συναντά την Δύση: Στο Αγίασμα του Αγίου Σεβαστιανού στην Κωνσταντινούπολη».

          Εμείς ως ανεξάρτητη έγκυρη ενημερωτική σελίδα «ΠΛΑΤΥ – ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ» θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς για αυτήν την πάρα πολύ σπουδαία και δημιουργική αναδημοσίευση και ευχόμαστε κάθε επιτυχία και καρποφόρο έργο στην ενημέρωση του ελληνισμού, όπου γης στην ειδησεογραφική σελίδα PanHellenic Post. Επίσης, ευελπιστούμε στην συνέχιση αυτής της συνεργασίας, που έχει ως μοναδικό σκοπό την ενημέρωση και την προώθηση των ιδεών του ελληνισμού σε όλο τον κόσμο. 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ