ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΩΡΥΓΑ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ - ΨΕΥΔΕΤΑΙ Η ΑΕΔΙΚ Η ΜΙΣΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ…;;; ΤΕΛΙΚΑ ΑΝΟΙΞΕ Η΄ ΕΚΛΕΙΣΕ …;;;


          Διαψεύδει η ΑΕΔΙΚ τα σημερινά δημοσιεύματα περί κλεισίματος του καναλιού του Ισθμού με μια λακωνική ανακοίνωση, προφανώς και καθ’ υπόδειξη του Υπερταμειου στο οποίο ανήκει, αλλά δεν μας ενημερώνει διεξοδικά για την διέλευση των πλοίων το πρωί και γιατί στη συνέχεια έκλεισε πάλι το κανάλι..Επειδή οι πληροφορίες μιλούν για κατάπτωση των πρανών για μια ακόμη φορά;

          Το κανάλι παραδόθηκε και πάλι σήμερα 4 Ιουλίου στις 9:10 το βράδυ.

          Βαφτίζει το άσπρο – μαύρο η ΑΕΔΙΚ με ανακοίνωσή της, καθώς διαψεύδει τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για διακοπή της λειτουργίας της Διώρυγας.

          Όμως, μέσα στην πρεμούρα τους να μας διαψεύσουν, υπέπεσαν σε ένα πολύ σημαντικό λάθος. Όπως θα διαβάσετε παρακάτω, στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι “ήδη πραγματοποιήθηκαν οι πρώτες διελεύσεις”.

          Λίγο πιο κάτω, αναφέρεται στην ανακοίνωση ότι “η Διώρυγα θα λειτουργεί πλήρως περί ώρας 21:30 εξυπηρετώντας τη ναυσιπλοΐα”.

          Πότε ακριβώς έγιναν οι διελεύσεις;

          Σύμφωνα με την κοινή λογική, ΠΡΙΝ τις εργασίες. Άρα λοιπόν, όπως προκύπτει από την ίδια τους την ανακοίνωση, οι διελεύσεις γίνονταν κανονικά και λίγες ώρες μετά, αυτές διεκόπησαν προκειμένου να γίνουν “έλεγχοι βυθισμάτων για την απρόσκοπτη διέλευση, χωρίς περιορισμούς στα βυθίσματα”.

          Οι έλεγχοι, που κράτησαν περισσότερες από 4 ώρες, όπως σας ενημέρωσε το loutrakiblog.gr, ολοκληρώθηκαν και “η Διώρυγα περί ώρας 21:30 θα λειτουργεί πλήρως”.

          Επικό αυτογκόλ της Διώρυγας και των Μέσων που παπαγαλίζουν χωρίς να μπουν στη διαδικασία να κάνουν ρεπορτάζ!

          Αναλυτικά η ανακοίνωση

          H ΑΕΔΙΚ διαψεύδει δημοσιεύματα στον ηλεκτρονικό τύπο, που κάνουν λόγο για διακοπή της λειτουργίας της Διώρυγας.

Η Διώρυγα Κορίνθου άνοιξε με ασφάλεια από σήμερα Δευτέρα 4 Ιουλίου 2022, και ήδη πραγματοποιήθηκαν οι πρώτες διελεύσεις.

Επίσης, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι βυθισμάτων για την απρόσκοπτη διέλευση, χωρίς περιορισμούς στα βυθίσματα.

          Η ΑΕΔΙΚ με σεβασμό προς τους πελάτες και χρήστες των υπηρεσιών της, ενημερώνει ότι σήμερα η Διώρυγα Κορίνθου θα λειτουργεί πλήρως περί ώρας 21:30 εξυπηρετώντας τη ναυσιπλοΐα, προσφέροντας αναβαθμισμένες υπηρεσίες για όλη την προγραμματισμένη περίοδο επαναλειτουργίας της.

 
                Πηγή – πληροφορίες: https://www.loutrakiblog.gr

 


Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στην έγκυρη ανεξάρτητη ενημερωτική σελίδα μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε με ιδιαίτερη αγάπη και σεβασμό, αλλά είμαστε πάντα και παραμένουμε πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ