ΕΚΤΑΚΤΟ: ΣΟΒΑΡΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΕ ΕΜΘ ΑΝΘΥΠΑΣΠΙΣΤΗ ΜΕ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΟΣ ΣΤΟ 401 ΓΣΝΑ

     Του Ηλία Προύφα

          Διασωληνωμένος νοσηλεύεται στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών, Ανθυπασπιστής ΕΜΘ του Στρατού Ξηράς.

          Σύμφωνα με τις πρώτες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες του kranosgr.com, το στέλεχος υπηρετούσε στην περιοχή ευθύνης της ΔΙΚΕ Πελοποννήσου και το ατύχημα προκλήθηκε εκτός στρατοπέδου και εκτός υπηρεσίας.

          Αναλυτικό ρεπορτάζ διαβάστε ΕΔΩ:

          https://www.kranosgr.com

 


Πηγή – πληροφορίες: https://www.kranosgr.com


Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στην έγκυρη ανεξάρτητη ενημερωτική σελίδα μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε με ιδιαίτερη αγάπη, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ