Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΞΗΡΑΣ


          Η Ε.Σ.ΠΕ.Ε. Θεσσαλονίκης με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. βράβευσε την Τάνια Κεραμιδά , εκλεκτή συνάδελφο και μέλος μας ,  μια εξαιρετική αθλήτρια που παρά τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει , κατάφερε να κάνει πρωταθλητισμό και να αποτελέσει φωτεινό παράδειγμα προς μίμηση.

             Η Λοχίας Τάνια Κεραμιδά είναι ε.ε. συνάδελφος , πάσχει από μια σπάνια αυτοάνοση νευρολογική νόσο (ΜΥΑΣΘΕΝΕΙΑ GRAVIS) ,μια ασθένεια που την οδήγησε σε ένα πολύ σοβαρό χειρουργείο (2017) , πολλές συχνές νοσηλείες στο νοσοκομείο και της έχει προκαλέσει σοβαρές λειτουργικές διαταραχές (προβλήματα όρασης , κινητικές διαταραχές  , αναπνευστικές δυσκολίες ) , παρόλα αυτά δεν το έβαλε κάτω και αποφάσισε να ενταχθεί ως αθλήτρια στίβου στον Σύλλογο ΑμεΑ Ελπίδα Θεσσαλονίκης (2020) μη θέλοντας να υποκύψει στα προβλήματα και επιθυμώντας να αντιμετωπίσει τη ζωή με διαφορετικό τρόπο , παράλληλα δραστηριοποιείται και ως έφορος στο τμήμα Στίβου του ΠΑΟΚ .

            Έχει καταφέρει σημαντικές αθλητικές διακρίσεις όπως 1η Πανελληνιονίκης 2020 στον ακοντισμό F12 , 1η Πανελληνιονίκης 2020 στα 100μ , 1η Πανελληνιονίκης 2021 στον ακοντισμό F12 , 1η Πανελληνιονίκης 2021 στα 100μ , 1η Πανελληνιονίκης 2022 στον ακοντισμό F57 κάνοντας ταυτόχρονα και πανευρωπαϊκό ρεκόρ και πολλές άλλες .
Πηγή – πληροφορίες: https://www.kranosgr.com

 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στην έγκυρη ανεξάρτητη ενημερωτική σελίδα μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε με ιδιαίτερη αγάπη, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ