ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΠΑΜΜΕΣΣΗΝΙΑΚΗ ΈΝΩΣΗ ΑΘΗΝΩΝ


Πατρίδα είναι εκεί που βρίσκονται οι συμπατριώτες σου - και αυτό το πρωί της Κυριακής, η καρδιά της Αθήνας είχε παλμό Μεσσηνίας!

Η Κοπή Πίτας της Παμμεσσηνιακή Ένωση Αθηνών, η πρώτη επίσημη εκδήλωση που διοργάνωσε το νέο Δ.Σ. Πραγματοποιήθηκε, σήμερα 12/03/2023, 11:00 π.μ. στη Λ.Α.Ε.Δ. οπού  τελέστηκε με  μεγάλη επιτυχία, κυρίως χάρη στο ζεστό κλίμα και στη μεγάλη προσέλευση των συντοπιτών μας Μεσσηνίων.

Ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση με ένα μεγάλο ευχαριστώ από το Δ.Σ. της Ένωσης προς όλους τους τοπικούς φορείς και υποψηφίους, όπως και τους Συλλόγους, τις Ενώσεις και τις Ομοσπονδίες που έδωσαν με την παρουσία τους ένα μήνυμα ενότητας.

Επίσης το Δ.Σ Απευθύνει να μεγάλο ευχαριστώ και στα παλιά μέλη που τίμησαν την εκδήλωση κι ένα θερμό καλωσόρισμα στους νέους φίλους και φίλες!

Και του χρόνου, με υγεία και ειρήνη!

Βέβαια όλα αυτά πραγματοποιηθήκαν στον απόηχο των πρόσφατων τραγικών γεγονότων, λαμβάνοντας παράλληλα υπόψη τα πολλά αιτήματά σας και το μεγάλο ενδιαφέρον για συμμετοχή στην εκδήλωση, της Κυριακής 12 Μαρτίου 2023, 11 π.μ. στη Λ.Α.Ε.Δ., αποφασίσαμε μεν να μην την ακυρώσουμε, ωστόσο αφαιρέσαμε τα όποια εορταστικά στοιχεία είχαμε προγραμματίσει να ενσωματώσουμε σε αυτήν.

Έτσι ήταν μια απλή συνεστίαση και μια εγκάρδια συνάντηση μεταξύ συμπατριωτών, με σεβασμό στον ανείπωτο πόνο των συνανθρώπων μας, αλλά και την ελπίδα ότι οι πιο σκοτεινές ώρες, περισσότερο από ποτέ, ίσως καταφέρουν να μας φέρνουν κοντά.

Περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις της Παμμεσσηνιακής Ένωσης Αθηνών κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.facebook.com/groups/4325057464198801/permalink/5828908210480378


 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ