ΕΝΑΣ ΣΥΝΤΟΠΙΤΗΣ ΜΑΣ ΕΞΑΙΡΕΤΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ …!!!

ΕΝΑΣ ΣΥΝΤΟΠΙΤΗΣ ΜΑΣ ΕΞΑΙΡΕΤΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣ  ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ …!!!

ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΕΝΕΡΓΑ ΣΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΧΟΡΩΔΙΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 2015 ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ  ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΤΟ 2021…!

Η ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΗ ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ  ΑΥΤΗ  ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΠΙΤΗ ΜΑΣ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΣΙΛΙΚΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΤΟ ΠΛΑΤΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ  ..!!
ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΤΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΤΟΠΙΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ
ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΔΥΝΑΤΑ ΝΑ ΥΜΝΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΣΤΟΥΡΓΟ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΕΥΛΑΒΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΓΑΠΑΕΙ …!!!


ΓΙΩΡΓΟ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΟΙΟ ΔΙΑΠΥΡΕΣ ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΟΥ ..!!! 
Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ