ΤΑ ΑΛΩΝΙΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟΣ ΕΟΡΤΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΟΥΧΟ ΤΟΥΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 25 ΚΑΙ 26 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016 ….. .!!!


ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΟΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΗΝ ΜΟΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΤΑ ΑΛΩΝΙΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΕΟΡΤΑΖΟΥΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΙΔΑ ΤΟΥΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΕΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣEIΣ ..!!!!

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΑΟΚΝΟ ΚΑΛΛΙΦΩΝΟ ΙΕΡΕΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟ ΠΑΤΕΡΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΡΟΒΟΛΗ  Η ΟΠΟΙΑ Η ΠΡΕΣΒΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ Η ΠΑΝΑΓΟΥΛΑ ΤΖΩΡΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ….!!!

Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΙ ΠΛΟΥΣΙΕΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΤΙΔΑΣ ΚΑΙ ΕΦΟΡΟΥ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΑΛΩΝΙΩΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΤΗΣ ΑΘΛΟΦΟΡΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ..!!!!

ΜΑΣ ΚΑΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ …!!!!!

ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ …!!!!

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ .:

  1. ΣΤΙΣ 24 ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ 6:30 ΕΥΧΕΛΑΙΟ.
  2.  ΔΕΥΤΕΡΑ 25 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 7:30 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΣΠΕΡΙΝΟ
  3. ΤΡΙΤΗ  26 ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΟ ΠΡΩΙ 7:00  ΟΡΘΡΟΣ ΚΑΙ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ
  4. ΤΡΙΤΗ 26 ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ 6:30 ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ …!!

ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 25 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016  Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΛΩΝΙΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΣΤΑ ΑΛΩΝΙΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ …..!!!!!

ΣΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ Η ΒΙΚΥ, Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΠΑΧΤΙΤΗΣ ΚΑΙ Η ΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ Ο ΛΑΜΠΡΟΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟ  ΜΟΥΣΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΦΘΟΝΗ ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΜΠΥΡΑ ΚΑΙ ΨΗΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΟΠΟΥΛΟ ΟΠΩΣ Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΠΙΤΑΣΗ  …!!!!!


Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ