ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΝΝΑΣ ΑΔΑΜ ΓΚΡΟΓΚΟΥ .


ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΝΝΑΣ ΑΔΑΜ ΓΚΡΟΓΚΟΥ  ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΩΝ ΤΗΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ….!!!!

Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ «ΠΛΑΤΥ – ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ»  ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ  ΤΗΝ ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΑΛΟ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΗΣ ΓΕΜΑΤΗ ΕΥΤΥΧΙΑ …!!!!

ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙΣ Η ΚΑΛΗ ΦΙΛΗ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ  ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ  ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕΣ  ΚΑΙ ΕΙΠΕΣ «γιατί δεν θέλω να γίνω τίποτα άλλο από την Μαριάννα που ξέρετε και αγαπάτε…!!!»

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΝΝΑΣ ΑΔΑΜ ΓΚΡΟΓΚΟΥ .:

Τέλος καλό, όλα καλά...!!!

Στο ανηφορικό μονοπάτι της ζωής δεν μπορείς να επιτύχεις τα πάντα από μόνη σου παρά με την βοήθεια του Τριαδικού Θεού και κυρίως της Μεγαλόχαρης Παναγίας μας, γιατί αλλιώς στην πραγματικότητα θα έχεις αποτύχει...!!!
Εχθές παρουσίασα την πτυχιακή μου εργασία με θέμα «Ο Ρεαλισμός στην Πεζογραφία του Γρηγορίου Ξενόπουλου» με επιβλέποντα καθηγητή τον Δρ. κύριο Γιώργο Ανδρειωμένο...!!!

Το αποτέλεσμα κρίθηκε άριστο με βαθμολογία «10»…!!!

Το αποτέλεσμα αυτό είναι αποτέλεσμα της δικιά σας συμπαράστασης και βοήθειας και ιδιαίτερα πάρα πολλών ανθρώπων που θα μου επιτρέψετε να μην αναφερθώ προσωπικά για έναν και μόνο λόγο για να μην ξεχάσω, αλλά και ούτε να μειώσω κάποιον…!!!

Όλα αυτά τα χρόνια πάλευα και θα συνεχίσω να παλεύω για να γίνουν πράξη τα όνειρά μου…!!!

Δεν ξέρω αν είναι θέλημα Θεού να τα καταφέρω, αλλά σίγουρο είναι ότι θα δώσω την μάχη μου και ελπίζω με πίστη ότι θα καταφέρω την πραγματοποίηση των ονείρων μου…!!!

Δεν έχω λόγια από το να σας ευχαριστήσω από καρδιάς και να σας υποσχεθώ ότι θα γίνω στην κοινωνία πρώτα από όλα άνθρωπος με καρδιά γεμάτη αγάπη και με δύναμη ψυχής και έπειτα όλα τα άλλα, γιατί δεν θέλω να γίνω τίποτα άλλο από την Μαριάννα που ξέρετε και αγαπάτε…!!!

Με ιδιαίτερη αγάπη, βαθύτατο σεβασμό και εκτίμηση,


Μαριάννα Αδάμ Γκρόγκου.Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ