Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ …….!!!!!

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΑΛΛΑ ΡΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ ΤΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ  ….!!!!!!
ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΕΙΔΑ ΤΟΣΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΘΛΙΨΗΣ  ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΑ  ΣΙΩΠΗΛΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ  ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗΣ ΘΥΜΟΥ ΟΡΓΗΣ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗΣ ΠΟΥ ΕΙΔΑΝ ΤΙΣ  ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ  ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ  ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΑΧΑ ΔΗΘΕΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΑΣΕΙ  ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΩΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΜΟΣΤΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΟΤΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΑΝ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΟΤΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ……….…!!!!
ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΤΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΛΤΙΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΣΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ………..ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΝ ΤΑ ΨΥΧΟΥΛΑ ΤΗΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ …!!!!!
ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Ο ΠΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΘΕΣΟΥΛΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΕΝΤΑΜΗΝΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ….!!!!!!
ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Η ΘΕΣΟΥΛΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ …!!!!!!!
ΔΥΣΤΥΧΩΣ …..!!!!!
ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΥΝΤΟΠΙΤΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΟΛΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ  ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΘΗΜΑ ΜΑΣ ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΥΡΙΖΟΥΝ  ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΦΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΟΥΡΝΟΠΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΗΓΑΝΙΤΗΣ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑΣ …!!!!!
ΤΟ ΠΟΙΟ ΘΛΙΒΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΘΕΟΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΑΣ ………..
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΜΑΡΤΩΛΟΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΙΜΩΡΗΣΕ Ο ΘΕΟΣ ΓΙΑ ΤΗΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΧΑΖΑ ΚΑΙ ΦΑΙΔΡΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ….!!!!
ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΤΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ …….;;;;;;;;;

ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΟΤΙ ΦΤΕΝΕ ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ  ΚΑΡΕΚΛΙΤΣΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΒΟΥΛΟΜΕΝΑ ΡΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΡΕΑΤΙΑ ….!!!!!!! 


Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ