ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ .....!!!!!

ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΔΗΜ. ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΥ.

      Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΗΤΑΝ ΣΚΛΗΡΟΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΔΙΝΑΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ ΕΧΘΡΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ .......!!!!!

  ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΔΡΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΘΥΣΙΑΖΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΛΕΥΕΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ  ...........!!!!

     ΣΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΗΜ ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ  ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΠΙΝΔΟ ΟΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΑΥΛΑ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΙ ΘΕΟΔΩΡΟ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΩΣ ΕΝΘΥΜΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ ............!!!!!!!!!

    Η ΑΝΤΑΜΩΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΓΥΡΙΣΕ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΥΩΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΩΣ ΚΑΤΑΛΟΙΠΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.

   Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΜΑΤΩΣΕ ΚΑΙ ΥΠΕΦΕΡΕ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΟΤΙ ΑΠΟΚΤΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΓΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΑΙΜΑ  ...........!!!!!!!
ΕΙΝΑΙ ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΟΠΟΙΙΑΣ 1940 -1941 ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ...............!!!!!!!!!!


ΑΘΑΝΑΤΟΙ .....!!!!!!!!!!


Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ