ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΤΣΙΛΙΚΑ» ΑΝΤΗΧΗΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΝΑΤΑ ΖΕΣΤΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΠΛΗΘΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥ …!!!


        Η ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ «ΠΛΑΤΥ – ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ» ΘΕΛΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΑ ΣΥΓΧΑΡΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΤΟΥΣ ΜΑΕΣΤΡΟΥΣ ΜΟΥΣΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ  ΚΩΣΤΑ ΝΙΚΟΛΕΑ  ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΣΙΑΧΟ (ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΧΟΡΩΔΙΑ «ΧΟΡΕΥΜΑ») ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΝ ΣΥΝΤΟΠΙΤΗ ΜΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟ ΙΩΑΝΝΟΥ ΤΣΙΛΙΚΑ..!!!
ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΕΝΙΩΣΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΙΚΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΧΑΡΑΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗΣ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣΤΙΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟ ΚΟΙΝΟ Η ΦΡΑΣΗ «ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΤΣΙΛΙΚΑ»  ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΖΕΣΤΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΚΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙ ΤΟ ΔΑΣΚΑΛΟ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΤΟΠΙΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΦΙΛΟ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟ ΙΩΑΝΝΟΥ ΤΣΙΛΙΚΑ …..!!!!!!!!!

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ …!!!!
ΒΕΒΑΙΑ  Η ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ , Ο ΙΕΡΕΑΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΑΠΩΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟ …!!!!

ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ……………!!

Ο ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΣΥΝΤΟΠΙΤΗΣ ΜΑΣ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΕ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝΙΣΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΙΣ ΠΟΙΟ ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ  …!!!!!!!!


« ΑΝΕΤΕΙΛΑΣ ΧΡΙΣΤΕ ΕΚ ΠΑΡΘΕΝΟΥ... »

ΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΟΥ Α’ Κ.Α.Π.Η., ΤΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ «ΧΟΡΕΥΜΑ», ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΧΟΡΩΔΙΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΙΚΡΗΣ ΜΑΝΤΙΝΕΙΑΣ, ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ.

ΑΠΑΓΓΕΛΙΑ ΚΕΙΜΕΝΩΝ: ΝΙΚΗ ΜΠΟΥΝΑ-ΛΙΑΝΟΥ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ Α’ Κ.Α.Π.Η.: ΑΝΤΩΝΙΑ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ-ΚΑΝΤΖΑ

ΤΡΑΓΟΥΔΙ: ΕΥΤΥΧΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ - ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΙΓΑΛΟΣ

ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΧΟΡΩΔΙΩΝ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΙΑΧΟΣ (ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΧΟΡΩΔΙΑ «ΧΟΡΕΥΜΑ») & ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΛΙΚΑΣ

ΜΟΥΣΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ : ΚΩΣΤΑΣ ΝΙΚΟΛΕΑΣ.

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ