ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΥΝΕΒΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΦΟΒΟΜΑΣΤΑΝ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ….

ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΔΙΑΡΡΗΞΑΝ ΤΗΝ  ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ …!!!!!!!!

ΑΥΡΙΟ ΑΝΑΜΕΝΕΤΕ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΗΣ ΣΗΜΑΝΣΗΣ ΕΝΩ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΓΕΙΤΟΝΙΚΗ ΚΑΜΕΡΑ …!!!!Ι


ΟΤΑΝ ΦΩΝΑΖΑΜΕ ΚΑΙ ΛΕΓΑΜΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΘΟΥΝ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΟΠΩΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΟΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ – ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΩΦΕΥΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΥΣΦΗΜΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ …!!!!
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΘΕΑΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΘΥΜΑ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΩΝ ΕΓΩΙΣΜΟ ΤΟΥΣ …!!!!!!
ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΕΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ……;;;;;
ΠΟΤΕ Η ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΚΑΤΑ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ …;;;;;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΦΙΛΟΥ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΓΚΥΡΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ.


ΜΠΑΡΑΖ ΔΙΑΡΡΗΞΕΩΝ ΚΑΙ ΚΛΟΠΩΝ ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΣΕ ΑΡΙΟΧΩΡΙ, ΠΛΑΤΥ ΚΑΙ ΠΗΔΗΜΑ

ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΑΔΕΙΑΣΑΝ ΤΟ ΠΑΓΚΑΡΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΑΦΟΥ ΤΡΥΠΩΣΑΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΝΟΙΓΜΑ ΔΙΑΜΕΤΡΟΥ 30 ΕΚΑΤΟΣΤΩΝ!Διάρρηξη και κλοπή σημειώθηκε χθες βράδυ στην κεντρική εκκλησία στο Αριοχώρι με τους δράστες να αποσπούν από το παγκάρι 200 ευρώ. Εντύπωση προκαλεί όμως ο τρόπος που οι επίδοξοι δράστες μπήκαν στην εκκλησία, αφού η εξωτερική σιδερένια πόρτα της είναι ασφαλισμένη με λουκέτο. Φαίνεται πως αυτό δεν ήταν ικανό να πτοήσει τους δράστες, οι οποίοι, αφού πρώτα έσπασαν το τζάμι της κεντρικής πόρτας, αφαίρεσαν με λίμα το σιδερένιο τελάρο με τον ανάγλυφο διάκοσμο της πόρτας και μπήκαν από ένα στεφάνι διαμέτρου περίπου 30 εκατοστών!

Οι δράστες αφαίρεσαν το σιδερένιο ανάγλυφο από το στεφάνι της πόρτας και τρύπωσαν από το άνοιγμα!

Αυτό είναι και το στοιχείο που προβληματίζει, καθώς μετά βίας χωράει να περάσει από το άνοιγμα ενήλικας, οπότε το πιθανότερο είναι να έχουν χρησιμοποιήσει κάποιον μικρόσωμο ή το πιθανότερο ένα παιδί!

ΑΔΕΙΑΣΑΝ ΤΟ ΠΑΓΚΑΡΙ

Οι δράστες απέσπασαν από το παγκάρι 200 ευρώ, αναστάτωσαν τον χώρο χωρίς να προκαλέσουν άλλες ζημιές και αποχώρησαν. Η διάρρηξη και κλοπή εκτιμάται ότι έγινε αργά το βράδυ, καθώς από τον ιερέα της εκκλησίας διαπιστώθηκε νωρίς σήμερα το πρωί, όταν και πήγε να ανοίξει την εκκλησία.
Ο πάτερ Αθανάσιος Φλώρος, εφημέριος της εκκλησίας υπέβαλε μήνυση κατά αγνώστων.

Να σημειωθεί ότι τις ημέρες της Πρωτοχρονιάς άγνωστοι είχαν εισβάλει στο εκκλησάκι στο Κοιμητήριο Αριοχωρίου και είχαν κλέψει τη μικροφωνική εγκατάσταση (καλώδια και μικρόφωνα).

Όπως καταγγέλλουν οι κάτοικοι παρόμοια περιστατικά έγιναν και στις εκκλησίες στο Πλατύ και στο Πήδημα. Εκτιμάται ότι πρόκειται για σπείρα που έχει βάλει στο στόχαστρο τα παγκάρια από τις Εκκλησίες.

Αυτή ήταν η τρίτη κλοπή τα τελευταία πέντε χρόνια…Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ