ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΑΛΕΙΦΕΡΗΣ ΓΙΑ ΚΟΡΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
 ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗ  ΤΟΥ ΜΑΝΤΑ ..!!!

Έρευνα της Αστυνομίας για υποκλοπή στο γραφείο της Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Ελένης Αλειφέρη…!!!


Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε λίγο μετά τις 11 το πρωί στο κτίριο της περιφέρειας Μεσσηνίας, όταν πραγματοποιήθηκε έφοδος ανδρών της ασφάλειας της Καλαμάτας, παρουσία εισαγγελέα, στο 3ο και στον 4ο όροφο του Διοικητηρίου. Οι αστυνομικοί αποχώρησαν λίγο μετά τις 12 μίση το μεσημέρι. Σε δηλώσεις της αμέσως μετά η αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Ελένη Αλειφέρη σημείωσε ότι σήμερα το πρωί έγινε έρευνα από το τμήμα ασφαλείας Καλαμάτας, προκειμένου να διαπιστωθεί αν στο γραφείο της υπάρχει υποκλοπή συνομιλιών και παρακολούθηση. Πρόσθεσε, ότι κατασχέθηκαν ότι ευρήματα βρέθηκαν από τις εισαγγελικές αρχές και αναμένουν τα εργαστηριακά αποτελέσματα. Τόνισε δε, ότι κύριο μέλημα της αυτή τη στιγμή είναι η διασφάλιση της ασφάλειας του συνόλου της διοίκησης της περιφέρειας Μεσσηνίας ενώ περισσότερα πράγματα θα μπορεί να πει όταν θα γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα των ερευνών. Η έρευνα πραγματοποιήθηκε όταν η ίδια απευθύνθηκε στις εισαγγελικές αρχές. Τέλος, έγινε γνωστό ότι ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου ενημερώθηκε από την πρώτη στιγμή που βρέθηκε η ασφάλεια στα γραφεία της Περιφέρειας Μεσσηνίας.
Ανεξαρτητοποίηση Μαντά: «Η προσωπική μου ηθική πάνω από την “πολιτική ηθική” »
Ανακοίνωση εξέδωσε πριν λίγα λεπτά ο πρώην αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Περικλής Μαντάς που εξηγεί τους λόγους που οδηγήθηκε σε παραίτηση ενώ δηλώνει ότι θα συνεχίσει ως Περιφερειακός σύμβουλος.

Η ανακοίνωση αναλυτικά:
Με έκπληξή μου είδα πως στο δελτίο τύπου της Εκτελεστικής Επιτροπής αναφέρεται ως αιτία αποπομπής μου η αληθινή στάση μου, στο πολύ σοβαρό θέμα που ανέκυψε στη Μεσσηνία και ταλανίζει ολόκληρη την Πελοπόννησο. Η ΑΛΗΘΕΙΑ δεν περιορίζεται μόνον εκεί… Η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι πως σε αυτή την συνεδρίαση ο Περιφερειάρχης επέλεξε πρωτίστως να μου επιρρίψει «ευθύνες» ολοκληρώνοντας την πολιτική στοχοποίησή μου για την προ μηνός δήλωσή μου, καταδίκης της πολιτικής συμπεριφοράς της κυβέρνησης στο Αναπτυξιακό Συνέδριο της Πελοποννήσου. Γνώμονάς μου στην πολιτική ήταν, είναι και θα είναι μόνο η ΑΛΗΘΕΙΑ. Την ΑΛΗΘΕΙΑ που είπα σήμερα ενώπιον όλων των συναδέλφων μου. Μια ΑΛΗΘΕΙΑ που πηγάζει από την προσωπική μου ηθική και ακεραιότητα, που είναι πάνω από «την πολιτική ηθική» που επικαλούνται ορισμένοι. Με αυτή την ΑΛΗΘΕΙΑ οδηγό, ΕΓΩ υπέβαλλα σήμερα την παραίτησή μου από τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη. Συνεχίζω πλέον ως Περιφερειακός Σύμβουλος να υπηρετώ τους πολίτες της Μεσσηνίας που με εξέλεξαν.

 Περικλής Μαντάς

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ