ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΔΡΟΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ..!!! (ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ..!!!)Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε χθες το Φεστιβάλ Δρόμου Καλαμάτας στο Πάρκο του ΟΣΕ και ήταν να ολοκληρωθεί αύριο.

Όμως ύστερα από απόφαση του Δημάρχου Καλαμάτας η άδεια που είχε δοθεί στους διοργανωτές ανακαλείται και έτσι το Φεστιβάλ σταματά.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αιτία ήταν ότι οι χθεσινές συναυλίες κράτησαν παραπάνω από τη συμφωνημένη ώρα.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΩΝ


Δυστυχώς είμαστε στην δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι το Φεστιβάλ Δρόμου Καλαμάτας ακυρώνεται με απόφαση του Δήμου Καλαμάτας. Η αιτιολογία είναι η παράβαση ωραρίου στις χθεσινές συναυλίες.

Αναγνωρίζουμε το λάθος της διοργάνωσης και ζητάμε ειλικρινά συγγνώμη από τους περίοικους που ενοχλήσαμε. Θεωρούμε την αντίδραση του δήμου πολύ αυστηρή, την στιγμή μάλιστα που πρόσφατα σε εκδήλωση του δήμου έγινε παρόμοιο λάθος.

Ζητάμε συγνώμη από τους 200 καλλιτέχνες από Ελλάδα και εξωτερικό που τους ταλαιπωρήσαμε με το να έρθουν στην Καλαμάτα χωρίς να παρουσιάσουν την δουλειά τους. Το ίδιο και για τους εκατοντάδες επισκέπτες που ήρθαν από άλλες περιοχές της Ελλάδας μόνο για το φεστιβάλ.

Ευχαριστούμε όλους τους καλλιτέχνες, τα 4000 κόσμου που στήριξαν την προσπάθεια την πρώτη μέρα του φεστιβάλ, τους δεκάδες φορείς/συλλόγους που συμμετείχαν, την Περιφέρεια Πελοποννήσου - Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας, τους χορηγούς που στήριξαν την διοργάνωση και τους εκατοντάδες εθελοντές από Ελλάδα και εξωτερικό, που μόχθησαν σκληρά κάτω από αντίξοες συνθήκες να στήσουν το φεστιβάλ.

Κατά την διάρκεια του μαζέματος των πραγμάτων του φεστιβάλ σήμερα το απόγευμα, η γραμματεία θα παραμείνει ανοικτή μεταξύ 19:00 και 22:00, για να συγκεντρώσουμε πράγματα και χρήματα για τους πληγέντες των πρόσφατων πυρκαγιών στην Αττική, κάτι που ήταν ο σκοπός του φεστιβάλ έτσι κι αλλιώς. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την ανταπόκριση του. Η Καλαμάτα απέδειξε την αλληλεγγύη της δυναμικά!

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ